• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemsenmemek

Fazla iyisinizdir, fazla tahammüllüsünüzdür.
Bunun bedeli böyle ödetiliyor malesef

vücut dilin kendine güvenmediğini gösteriyordur. bunu hissedenler seni de önemsememeye başlar. örnek konuşurken sesin gür ve kararlı çıksın, illa çığırtkanlık yapmak anlamında demiyorum. gayet sessiz sakin biri olup da önemsenen biri olaiblirsin hayatta.

''ılk once kendını sev onemse kendıne ınan guven , sonra onlar senı sevsın.. kendını sevmeyen ve sureklı sorgulayan bırını onlar nıye sevsın'' demıstı Bana psıkologum ... Benımde sesım ıcıme kaçmış gıbı çıkardı.. Sankı dusuncemı soyledıgımde yanlış bısey soyluyor muşum gıbı .. Duymadıklarında tekrar söylemek zor gelirdi daha cok susardımm.. Anlamaya calısmak derttı.. Sımdı kaba tabırle okuz gıbı böğürerek konuşuyorum.. Terapılerle ozguvenınız yerıne gelır.. Bu arada psıkologa söylemek ıstedıgınız herseyı not alın.. Ve ıletın.. Terapı planınızı ona gore yapsın.. Sizde yardımcı olursanız terapınız cok hızlı ılerler..

Eğer sana selam vermiyorlarsa,bir daha ki sefere sende onlara vermemelisin. Sen onları gözünde büyütme. Onlar seninle konusmaya ve diyalog kurmaya çalışssınlar. Aynanın karşısına geç ve özgüvenini tam olarak hissetmeye çalış. Ayrıca bunun için üzülme 2 tane kızın varmış onlarla ilgilen farklı yetiştirmeye çalış diğerlerinin çocuklarından farklı olmalarını sağla. Ayrıca nasıl bir çevren var bilmiyorum fakat benim çevremde bu tür olaylar bir laf söz çıktığı zamanlar olur..
Umarım bir an önce üstesinden gelirsin canım.

İnsanları, size nasıl davranacakları konusunda siz yönlendirirsiniz.
Kendinizi önemsiz hissettiğiniz için insanlarında sizi önemsemediğini düşünüyorsunuz bana kalırsa.
Kendinizi sevin, geçmişinizi sevin, anılarınızı sevin. Bunları önemseyin.
Kendiniz hakkındaki fikirlerinizi değiştirin. İnsanlarında size bakış açısı değişecektir.

Selam veriyorsun almiyorlarsa bir dahakine daha yüksek sesli selam ver. Sana sirtini donerek konusanla sende sirtini dön bence hata cevrende olan insanlarin gorgusuzlugu baska birsey degil. Vurana obur yanagini uzat diyemicem tepkiye tepki ver ki anlasinlar yaptıklarının ayip oldugunu.

Ben de bir zamanlar arkadaşlarım tarafından önemsenmedigimi gördüm çok üzüldüm... sonra bi şekilde o arkadaş grubundan çıktım ... bi de baktım ki ben normalmisim de onlar sorunluymus... diğer insanlarla gayet guzel anlasabiliyormusum ...benim sorunum değmeyen insanlara fazla deger vermekten geliyormus... size tavsiyem insanlari abartmayin sizden ala hiçbir özellikleri yok... birisi kendinizi kötü hissetmenize mi neden oluyor bi daha gorusmeyin altan almayin yani... muhtemelen cok insancilsiniz o yuzden butun bunlar... bi de kendinizi sevin ben böyleyim allah beni böyle yaratmış deyin cevrenizi de degistirdiniz mi yavas yavas duzelir ins

ah kardesım demıssınkı cok maddı sıkıntı cektık
bıraz asagıda alta kalmıs olabılırsın olabılır zaman zaman hepımız yasamısızdır
belkıde sana oyle gelıyor olabılırmı acaba
Bana oyle geliyor olabilir, ben yanliş bişey desem o beni yer bitirir başkasi yapsa güler geçer benden kaynaklaniyo galiba bundan sonra dikkat edicem kendimi bosu bosuna uzmucem

Herkes söylemiş ama kendinizi nasıl anlatırsanız öyle davranış görürsünüz...
Misal içecek sorulurken çay mı kahve mi sorusuna farketmez derseniz bir süre sonra sorulmaz.
Bir yere gidecekken her yere uyarım derseniz bir süre sonra sizden fikir alınmaz.
Uyumlu olabilirsiniz ancak kendi kararlarınız, istekleriniz olursa farkedilirsiniz diye düşünüyorum.

neden yaptıklarını yüzlerine vurmuyorsun bazen banada yapıyorlar hemen tavrımı belli ediyorum ,önemsememeleri genelde dedikodu yapacak insan olarak görmemeleri,yada hep kocasını akrabalarını çekiştirmeleri seninde onlara sermaye vermelerini beklerler bu konular onların ilgi alanıdır.Eğer yoksa böyle konuların sessiz sakin ,gündelik konuşmalar yapıyorsan cup başkasına yöneliyorlar.

size o sekilde davranan insanlara tepki göstermemeniz ve ilisiginizi kesmemeniz onlara böyle davranma hakkı vermis. İnsanların size nasıl davranacağını kendiniz belirlersiniz. Ama arkadaşlarınız da cok normal gelmedi

Bence cekingenlikle fazla alakasi yok. Bazen cok rahat olan insanlarida takmayabiliyoruz tavirlari itici geliuo. Ben diyorumki belkide siz kuruntu yapiyosunuz olamaz mi acaba? Egerki kesin eminseniz onemsenmediginizden sizde onemsemeyin.. onemsenmedikce onemli hale geliniyo bazen

Back
X