• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onemsenmemek...

Cozumu yok. Bencil iste. Is tabi ki yorar insani. Ama mesela eve gelir 1 saat dinlenir uzanir ne biliyim kafasini dinler. Sonra da biraz ilgilenebikir, istese bunu yapar. Istemiyor. Tek sorun bu.

hepinize yorumlariniz onerileriniz icin tesekkur ederim.is degistirme gibi imkani yok ars. gorevlisi uni.de.yorucudur muhakkak.hoca streside cabasi tabi..bekarliktan gelen bir aliskanligi var o da bunun farkinda.evet kendimize ait vaktimiz olmali sonucta birer bireyiz ama once aileye vakit ayirmak gerek diye dusunuyorum.dunden beri ne degisti derseniz en azindan bugun adina o benimle konusmaya calisiyor. surekli birseyim olup olmadigimi soruyor.

hepinize yorumlariniz onerileriniz icin tesekkur ederim.is degistirme gibi imkani yok ars. gorevlisi uni.de.yorucudur muhakkak.hoca streside cabasi tabi..bekarliktan gelen bir aliskanligi var o da bunun farkinda.evet kendimize ait vaktimiz olmali sonucta birer bireyiz ama once aileye vakit ayirmak gerek diye dusunuyorum.dunden beri ne degisti derseniz en azindan bugun adina o benimle konusmaya calisiyor. surekli birseyim olup olmadigimi soruyor.
Canim seni cok iyi anliyirum bagzi erkeklerin tapiyati boyledir cocuklukatan gelen birsey ama cok üstüne dusme kendin mutlu olaya bak biliyorum cok sevince beklentide cok oluyor ama kendimiz üzülüyoruz hep bendede oylebir kaca var tabi ben kendimden cok taviz verdim ondan beni cok iyi tanidi oyuzden kocaya fazla taviz vermemek gerek boyle kocalara en azindan lazim boyle olmak allah kimseyi carsiz birakmasin umarim daha cok deyisir gecinmek isteyen seven birisi birazda olsa deyisir ama iste oda dusunceli kocalar icin

Back
X