Gerçekten böylemi düşünüyorsunuzÇok da önemsenecek bir durum yok bence. çok mu ince düşünüyorum diyerek kendi kendine "ince düşünceli" havasına girme bence. İlgi beklemişsin olmamış. Küçük çocuktur çok hastalanir nolcak yani, kocası demiştir iyi oldu bişey yok eve götürdüm demiştir. Sen kadının dün bütün gün naptigini biliyor musun mesela, belki hastaydı, belki çocuğu hastaydi, belki çok yoğundu misafiri vardı, belki akşama kadar disardaydi gezdi, belki aklına geldi cani istemedi belki de unuttu.
Bu kadar ilgi beklemeyin ya. Kocası gelmiş gece yarısı doktora götürmüş işte. Kocasının yaptığını karısı da yapmış sayılır bence. Ayrıca aramasını beklemek, aramayinca "ben mi ince düşünüyorum" demek de çok sacma.
aslinda soyle hissettim en yakinimiz olmasi gereken kisiler egolari yuzunden uzak duruyorlar.Allah korusun basimiza bir hal gelse colugumuza cocugumuza sahip bile cikmazlar.Yuce Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.uzak durmak soguk durmak onemsememek kimseye birsey kazandirmaz.boyle soguk olunca yakin akraba durumundaki kisiler araya sogukluk giriyor.elti kotu kaynana kotu gorumce kotu gelin kotu damat kotu yasanmazki boylede.insaniz dogamizda var sevmek sevilmek deger gormek ilgi gostermek ilgi beklemek.
Hayırdır neden bu kadar celallendiniz kötü birşey dememişO zaman da herkes kötü de bı sen mi iyisin derler insana...
Ayrıca eltin sırf aramadı diye kötü diyemezsin ona. Amca olarak eşi de gelip görevini yapmış zaten ama sen neler dusunyosun başımıza bisi gelse kimse çocuğuma sahip çıkmaz falan... Anladığım kadarıyla yaranilmiyor size.
Sizin bu tribiniz kk da sık sık duyduğumuz kaynana tribine benziyor. En ufak bir seyde "sen bana bakar mısın bakmaz muhabbeti" yapan kaynana.
Ya şu anlattığın olay kadarıyla sen benim Eltim olsan, kocam gelip çocuğunu gece yarısı hastaneye götürünce sen benim hakkımda aramadim diye böyle atıp tutsan hayatta suratına bakmazdim bi daha. Kaldı ki senin çocuğuna sahip çıkacak olan amca olmalıdır eltinin böyle bir sorumluluğu yok.
Hayırdır neden bu kadar celallendiniz kötü birşey dememiş
Hım anladım pazartesi sendromu :)))))
Bebeğide hasta aranmak sorulmak önemsemek istiyor aile değerlerinin önemini vurguluyor hem kendisi hemde karşısındaki için:))))Ya olabilir pazartesi sendromu da olabilir. Canımı sıkan bir konu da olabilir. Tamamen sacmalayan insanlara tepki de olabilir.
Konu sahibinin sonraki mesajında iyice sacmaladigini düşünüyorum.
ben kimseye trip filan atmiyorum sadece icten ice uzuldum hepsi bu ne kadar ters ve kavgaci yorumlariniz var.yanlis bir bakis acisina sahip olabilirim dusunceleriniz tamamen size ozgu % 100 haklida olabilirsiniz ama siz yinede insanlari kirmayin lutfen.Ya olabilir pazartesi sendromu da olabilir. Canımı sıkan bir konu da olabilir. Tamamen sacmalayan insanlara tepki de olabilir.
Konu sahibinin sonraki mesajında iyice sacmaladigini düşünüyorum.
Bebeğide hasta aranmak sorulmak önemsemek istiyor aile değerlerinin önemini vurguluyor hem kendisi hemde karşısındaki için:))))
Benim anladığım herkesin kötü olduğu bir ailede yaşanmaz ki demişAma aramadı diye eltisine "kötü" demeye hakkı yok değil mi?
Çok garipseydiyse durumu o arasın eltisine sorsun, hayırdir bir sıkıntı mı var niye aramadın desin. Belki çok sasiracagi bir şey duyacak.
önceden diyaloğunuz nasıldı?aslinda soyle hissettim en yakinimiz olmasi gereken kisiler egolari yuzunden uzak duruyorlar.Allah korusun basimiza bir hal gelse colugumuza cocugumuza sahip bile cikmazlar.Yuce Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.uzak durmak soguk durmak onemsememek kimseye birsey kazandirmaz.boyle soguk olunca yakin akraba durumundaki kisiler araya sogukluk giriyor.elti kotu kaynana kotu gorumce kotu gelin kotu damat kotu yasanmazki boylede.insaniz dogamizda var sevmek sevilmek deger gormek ilgi gostermek ilgi beklemek.
aslinda soyle hissettim en yakinimiz olmasi gereken kisiler egolari yuzunden uzak duruyorlar.Allah korusun basimiza bir hal gelse colugumuza cocugumuza sahip bile cikmazlar.Yuce Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.uzak durmak soguk durmak onemsememek kimseye birsey kazandirmaz.boyle soguk olunca yakin akraba durumundaki kisiler araya sogukluk giriyor.elti kotu kaynana kotu gorumce kotu gelin kotu damat kotu yasanmazki boylede.insaniz dogamizda var sevmek sevilmek deger gormek ilgi gostermek ilgi beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?