Onep... Ankara

• Konu Sahibi Konu Sahibi silvio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

silvio

Ziyaretçi
Onepte burun estetigi varsa resimleri koyabilirmi aceba veya tecrubelerini paylasabilirmi. Ben Hifzi beyle görustum ve cizdigi resim cok cirkin oldu, bisey diyemedim, ama herkes tavsiye ediyor. Cok merak ediyorum, özel msjda gönderebilirsiniz.

canım bende hıfzı beyle görüşmek istiyorum...sana nasıl bir resim çizdi neresini beğenmedin anlatırmısın biraz

arkadaşlar bende ankara onepte burun ameliyatı oldum. olalıda 1 yıl oldu..benim ameliyatımı zühtü demir yaptı.ve ben cok memnunum cünki cok doğal ve kimse ameliyat olduğumu en yakınlarım bile anlamadı yüzüme cok güzel ve orantılı yaptı.hıfzı bey bilemiyecem ben 1 yıl araştırdım.yaptırmadan önce ve zühtü beyi cok met ettiler yaptıracak olanlarada şimdiden geçmiş olsun sorunuz olursa yardımcı olurum arkadaşlar...

Hangi hastaneyi sectiniz? Ben en pahalisini dusunuyorum. Cok korkuyorum. Sigarayida birakamadim ameliyati dusundukce dahada cok iciyorum.

Sevil hanim bilmiyorum hayal ettigim gibi guzel olmadi cizilen resim. Aslinda fazla bisey degismedi, dogal görundu. Ben yine Hifzi beyi dusunuyorum, guvendim, cok anlayisli ve realist. Onun yaptigi guzel ve dogal bir burun görebilirsem yuzde yuz eminim secimimden. Duyurulur: resim istiyorum!

bende cok sıgara içiyodum.ameliyat olduğum güne kadarda içtim ama yinede bi hafta önceden azalt sıgarayı derim.ben öyle pahalı bi yer seçmedim.gop.tıp merkezinde oldum.korkulacak bişeyde yok kendini kasma dr seçtiysen dr güven derim.reismde ekliyorum bakarsın .

kızlar benım amelıyatımıda dr.zuhtu demır yaptı ve annemın amelıyatınıda,,ben daha kalkık ve hokka bı burun ıstedıgım ıcın daha kucuk bısey yaptı bana ama annem daha dogal olsun dedı ve kımse estetık oldugunu anlamıyor cok harıka oldu benım amelıyat olalı 1 hafta oldu fotolarım var bakabılırsınız

kızlar benım amelıyatımıda dr.zuhtu demır yaptı ve annemın amelıyatınıda,,ben daha kalkık ve hokka bı burun ıstedıgım ıcın daha kucuk bısey yaptı bana ama annem daha dogal olsun dedı ve kımse estetık oldugunu anlamıyor cok harıka oldu benım amelıyat olalı 1 hafta oldu fotolarım var bakabılırsınız

benimde zühtü demir yaptı onepte 1 yıl oldu benim olalı bende cok memnunum cok geçmiş olsun sizede bende burnumunda resimleri var sağlıkla kalın.

Peki niye dr Zuhtuyu tercih ettiniz, dr Hifzida varken? Ne kadar ödediniz? Doktordan doktora degisiyormu fiyatlar (onepte)?

Turkcemin kusuruna bakmayin bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar fotolarınız nerde ben neden göremiyorum yaaa

Son düzenleme:
slm canım.Ben de onepten ünal beyle görüştüm. onep müthiş bir yer.bir kez gittim ama bana gereken güveni verdi açıkçası.İşlerini çok iyi biliyorlar.ayrıca forumda yazan birkaç kişiden, diğer doktorların da ameliyat esnasında orda olduğu gibi bişey duydum.ama tüm ameliyatlarda geçerli mi bilmiyorum.açıkçası bence doktor ayrımına çok takılmamak lazım onepte.Çünkü hepsi aynı ekolün devamı.Ve onep gibi bir yerde de başarısız bir cerrahı barındırmazlar diye düşünüyorum.Ahhh birazcık cesaret ve işten izin durumumu bir ayarlayayım 5 dk beklemiycem vallahi.delikafadulden

slm canım.Ben de onepten ünal beyle görüştüm. onep müthiş bir yer.bir kez gittim ama bana gereken güveni verdi açıkçası.İşlerini çok iyi biliyorlar.ayrıca forumda yazan birkaç kişiden, diğer doktorların da ameliyat esnasında orda olduğu gibi bişey duydum.ama tüm ameliyatlarda geçerli mi bilmiyorum.açıkçası bence doktor ayrımına çok takılmamak lazım onepte.Çünkü hepsi aynı ekolün devamı.Ve onep gibi bir yerde de başarısız bir cerrahı barındırmazlar diye düşünüyorum.Ahhh birazcık cesaret ve işten izin durumumu bir ayarlayayım 5 dk beklemiycem vallahi.delikafadulden

Doktorun en iyisini secmek isterim sonucta yuzumun ortasindaki burnum söz konusu. Herkes isini iyi bilir gibi yapar.

Bana baska doktorlari anlatmayin kizlar, Hifzi beye ameliyat olan yokmu ya? Hic mi yok????????

Doktorun en iyisini secmek isterim sonucta yuzumun ortasindaki burnum söz konusu. Herkes isini iyi bilir gibi yapar.

Bana baska doktorlari anlatmayin kizlar, Hifzi beye ameliyat olan yokmu ya? Hic mi yok????????

aaaa canım tabiki doktorun en iyisini seçmek hakkın.buna kimse birşey diyemez.Kusura bakma o zaman konuyu onep ankara olarak değil de;Hıfzı bey diye açsaydın.Tabiki konu seçiminiz beni ilgilendirmez ama böylelikle istemediğin alakasız cevaplar yazmazdı benim gibi onep tecrübesi olanlar.Neyse umarım gönlünce, içine sinen bir sonuca ulaşırsın.

Son düzenleme:
benimde zühtü demir yaptı onepte 1 yıl oldu benim olalı bende cok memnunum cok geçmiş olsun sizede bende burnumunda resimleri var sağlıkla kalın.

canım profilinde fotoların görünmüyo çok merak ettim nerde güzel burnun kaydirigubbakcemile4

Peki niye dr Zuhtuyu tercih ettiniz, dr Hifzida varken? Ne kadar ödediniz? Doktordan doktora degisiyormu fiyatlar (onepte)?

Turkcemin kusuruna bakmayin bu arada.

ben zühtü beyin yaptığı burunu gördüm.bi tanıdığıma yapmıştı. ondan öncesinde kbb.dr gittim.oda bana zühtü beyi önerdi. yani kimse bana hıfzı beyi söylemedi. belki onu öneren kişi olsaydı onada giderdim.ben 1 sene araştırdım fiyat farkı her dr göre değişir.ben cok kişiden fiyat aldım.hepsi farklıydı.ama zühtü beye güvendim ve yaptırdım.ayrıca olacağınız hastaneyi kendiniz seciyosunuz.ordan bile fiyat değişiyo.ben gop.tıp merkesinde oldum .ameliyat olduktan sonra kendime gelene kadar bi odada kaldım o günde cıktım.fiyat söylemek bence doğru değil ama ben cok pahalıya yaptırmadım.1 yıl oldu ben olalı şimdi fiyatlar nedir bilemem.(ben burda yeniyim resim ekledim 2 tane bakabilirsiniz)

ben hıfzı beye burun ameliyetı oldım ve çok memnunum .üstelik yıllar önce , onep ankara daki bütün drlar bu işi eniyi yapanlardır.

Ravenna nooolur bana resim gönderirmisinnnnnn özel msj atamiyorum sana

slmm onep te 5 gün önce burun ameliyatı oldum bişey sorucam bu morlukları geçirecek kullamdığınız yada bildiğiniz bir krem var mı özleden ismini yazar mısınız see you

slmm onep te 5 gün önce burun ameliyatı oldum bişey sorucam bu morlukları geçirecek kullamdığınız yada bildiğiniz bir krem var mı özleden ismini yazar mısınız see you

ben sadece buz koymuştum.morluklar için krem yada bi ilaç vermedi dr um.15 gün sonra morlukta kalmaz zaten geçmiş olsun

Back
X