• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerdiğiniz mama sandalyesi var mıdır?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
90
Puanlar
18
Kızlar selam,

Babydoor bebe sandalyesi kullanıyoruz ama çok güvenli gelmiyor 1 yaşında kızım düşecek gibi oluyor her defasında.

Memnun kaldığınız önerebileceğiniz marka model bebe sandalyesi var mıdır?

ben elele verona 4in1 kullanıyırum. sandalye olarak da kullanılabiliyor bebek büyüyünce. memnunum ama oğlum henüz 9.5 aylık zaten. ben de baska bir annede görüp almıştım, onun cocugu 1.5 yasında ve hala aktif kullanıyor.

ama gecen gittiğimiz bir restorantta prego cappi vardı ve cok beğendim. bebeğim de çok rahat oturdu yemeğimizin sonuna kadar. onu da inceleyebilirsiniz ama kumaşı sebebiyle tenizlenmesi veronadan daha zordur diye tahmin ediyorum

Baby care kullanıyorum. Üzerinde silinebilir kumaş haricinde yumuşak yazlık kışlık olarak 2 taraflı pedi var. Biz pedini çıkardık direk silinebilir kılıfta oturuyor. Leke tutmuyor boyu ayarlanabiliyor katlanıyor kızım 1 yaşında çok memnunuz. Her yerini söküp yıkıyorum hemen de kuruyor. Altta da oyuncak , mama önlüğü vs sepeti var. Atayım görselini 🌸

Eklentiler

• IMG_1407.webp
    IMG_1407.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar selam,

Babydoor bebe sandalyesi kullanıyoruz ama çok güvenli gelmiyor 1 yaşında kızım düşecek gibi oluyor her defasında.

Memnun kaldığınız önerebileceğiniz marka model bebe sandalyesi var mıdır?
Selam ben antilopu tek geçerim başka maceraya gerek yok,o alengirli mama sandalyelerine özenip tonla parayı boşa vermiştim 1-2 ay kullanıp antilopa geçtim

Ben nuna kullanıyorum kızım 16aylık. Hareketli olduğu için düşmesinden korkuyordum, o yüzden çocuğun hareketiyle kolay hareket etmeyen ve devrilmeyecek sandalye baktım. İçim en çok bunda rahat etti. Rahat bir sandalye, temizlemesi kolay. Sadece biraz ağır ve diğer sandalyeler gibi sökülmüyor bacakları falan. Belirli bi yaştan sonra ön tepsisi çıkıp normal çocuk sandalyesi olarakta kullanılıyor boyu ayarlanıyor. Sandalye yetmediğinde tepsiyi çıkarıp oturmuşluğum da var yani çok rahat 😃

Baby care kullanıyorum. Üzerinde silinebilir kumaş haricinde yumuşak yazlık kışlık olarak 2 taraflı pedi var. Biz pedini çıkardık direk silinebilir kılıfta oturuyor. Leke tutmuyor boyu ayarlanabiliyor katlanıyor kızım 1 yaşında çok memnunuz. Her yerini söküp yıkıyorum hemen de kuruyor. Altta da oyuncak , mama önlüğü vs sepeti var. Atayım görselini 🌸
Benim de bunun chicco olanı arkası yatıyor. Ne geceler gündüzler uyku için kurtarıcım olmuştu. Kızımın burnu tıkalı içine koyuyordum yarı dik pozisyonda çok rahat uyurdu. Ya da gündüz derdi var içine koyar sürerdim uyurdu. Yemek dışında bana çoooook yardımcı oldu. Hala kullanıyorum

Back
X