• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerdiğiniz mama sandalyesi var mıdır?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
133
87
18
30
Kızlar selam,

Babydoor bebe sandalyesi kullanıyoruz ama çok güvenli gelmiyor 1 yaşında kızım düşecek gibi oluyor her defasında.

Memnun kaldığınız önerebileceğiniz marka model bebe sandalyesi var mıdır?

ben elele verona 4in1 kullanıyırum. sandalye olarak da kullanılabiliyor bebek büyüyünce. memnunum ama oğlum henüz 9.5 aylık zaten. ben de baska bir annede görüp almıştım, onun cocugu 1.5 yasında ve hala aktif kullanıyor.

ama gecen gittiğimiz bir restorantta prego cappi vardı ve cok beğendim. bebeğim de çok rahat oturdu yemeğimizin sonuna kadar. onu da inceleyebilirsiniz ama kumaşı sebebiyle tenizlenmesi veronadan daha zordur diye tahmin ediyorum

Baby care kullanıyorum. Üzerinde silinebilir kumaş haricinde yumuşak yazlık kışlık olarak 2 taraflı pedi var. Biz pedini çıkardık direk silinebilir kılıfta oturuyor. Leke tutmuyor boyu ayarlanabiliyor katlanıyor kızım 1 yaşında çok memnunuz. Her yerini söküp yıkıyorum hemen de kuruyor. Altta da oyuncak , mama önlüğü vs sepeti var. Atayım görselini 🌸

Eklentiler

• IMG_1407.webp
    IMG_1407.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 3
Back
X