Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar önerebileceğiniz bebek odası var mı caplonbaa çilek meltem bunlara baktım aralarında en iyi caplonba gibi geldi ama beğendiğim model olmadı ben düz krem veya kırık beyaz istiyorum sizinde bildiğiniz önerebileceğiniz marka varmı
Yok canım ya istanbulda değilim ben yaptırmak yerine almak istiyorum kaliteli bi marka arıyorum özellikleIstanbulda oturuyoraniz demirkapi mobilyacilar carsisi var orada cocuk odalari siparis uzerine yapiliyor malzemeleride kaliteli biz ordan almistik
Evet o modelide gördüm eşim çok beğendi bide kampanyasıda varmış döşeği ve uyku setide içinde ama boyu kısa geldi bana 1.60 az gibi baza olaraktatlım ben çilek mobilya'nın baby cotton modelini aldım.. kullanışı da rengi de çok güzel.. büyüyebilen beşik, 4 katlı çamaşırlık ve 2 kapılı gardrop 2600 tl'ye mal oldu.. çok keyifle kullanıyorum..
büyüyebilen beşik benim hoşuma gitti.. zaten maksimum 7-8 yaşına kadar kullanılır.. benim kafamdaki oğlum 4 yaşındayken 2.yi yapmak olduğu için 5 yaşına kadar oğlum kullanır sonra ikinci kullanır oğluma yeni genç odası takımı alırım diye düşündüm..Evet o modelide gördüm eşim çok beğendi bide kampanyasıda varmış döşeği ve uyku setide içinde ama boyu kısa geldi bana 1.60 az gibi baza olarak
ben de büyüyen beşik düşünüyorum. Ama çevremdekiler korkuttu beni. Ahşap beşik tehlikeli dediler. Çocuk hareketlenince korkuluklara tutunup kalkıyor düşme tehlikesi oluyor dediler. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?büyüyebilen beşik benim hoşuma gitti.. zaten maksimum 7-8 yaşına kadar kullanılır.. benim kafamdaki oğlum 4 yaşındayken 2.yi yapmak olduğu için 5 yaşına kadar oğlum kullanır sonra ikinci kullanır oğluma yeni genç odası takımı alırım diye düşündüm..
ayrıca kaç sene kullanacaksın ki zaten.. ilkokula başladığında bu bebek takımı ben bunu istemem diye tutturacaklar..
canım ben hem dediğim oda takımını aldım hem de hareketlenene kadar yanımda olsun diye küçük sallanan ahşap beşik aldım.. küçük ahşap beşikler evet doğrulursa tehlike arz ediyor zaten anne yanında kaldığı süre için tasarlanmış..ben de büyüyen beşik düşünüyorum. Ama çevremdekiler korkuttu beni. Ahşap beşik tehlikeli dediler. Çocuk hareketlenince korkuluklara tutunup kalkıyor düşme tehlikesi oluyor dediler. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Teşekkür ediyorum canımcanım ben hem dediğim oda takımını aldım hem de hareketlenene kadar yanımda olsun diye küçük sallanan ahşap beşik aldım.. küçük ahşap beşikler evet doğrulursa tehlike arz ediyor zaten anne yanında kaldığı süre için tasarlanmış..
ama büyüebilen beşikler baya derin ayağa da kalksa emin ol ordan tırmanıp çıkamaz.. bence git bi mağazasında gör derim.. o zaman için rahat olur sanırım..
newyoj marka cnm bende o markanın blue birdy tkm aldım oğluma..Yok canım ya istanbulda değilim ben yaptırmak yerine almak istiyorum kaliteli bi marka arıyorum özellikle
pardon nerede ikamet ediyorsunuz , bence belirli bir makaya saplanıp kalmayın eğer antalya da oturuyorsanız mavi akdeniz bebek var oraya bakabilirsiniz ben oradan aldım ve çok güzel işçilik , tavsiye ederimKızlar önerebileceğiniz bebek odası var mı caplonbaa çilek meltem bunlara baktım aralarında en iyi caplonba gibi geldi ama beğendiğim model olmadı ben düz krem veya kırık beyaz istiyorum sizinde bildiğiniz önerebileceğiniz marka varmı
Merhaba anneler bebeek odasi arastirmalarim sonucu ben erol mobilyada karar kildim.buyuyen besigi normal standartlarda yatak olabiliyor.Bebek buyudugunde calisma masasina kadar tam takim bi odaya donusturebiliyosunuz.ben duz beyaz tercih ediyorum.kapaklara buyuk sticker lardan yapistirmayi dusunuyorum.ileridede onlari cikartinca bebek odasi havasindan cikip genc odasina donucek bu sayede.fiyatlar da uygun.diger bebek magazalarinda 3500 un altinda fiyat vermiyolar.aradaki tek fark onalrin her yeri lake boya.benim alacagim takimin gorunen yerleri lake diger yerleri kaplama mdf.magazanin online satisida var.ama taksit istiyosaniz magazaya gitmeniz gerekiyor.bebekime alacagim takimda asagida.umarim bilgiler ise yarar
Erol mobilyaya gittik esimle.tuzlaya yakin.pendigin sonu gibi.metroyla daha rahat gidiliyomus biz sonradan fark ettik..ama bes alti katli bi magaza.alt girissin bi kismi ve ust kat sirf bebek odasi dolu.hepsi internetteki modeller.sadelerde var renklo suslulerde.bize bir ay icinde teslim ederiz dedi.zaten ben oradayken hic abartmiyorum en az on hamile begenip odeme yapti..taksit yaptiricaksan magazaya git.havale eft falan ile internetten yapiluyomus.fiyatlari baya uygun geldi bana.Erol mobilyaya gidip gezebildinmi canım bende ordan beğendim ama bize çok uzak kararsızım gitsemmi gitmesemmi diye mail attım 45 günde anca teslim edebiliyoruz dediler bu konuda hiç bilgi aldınmı kısaca güzelmi orası gitmişken elim boş dönmiyim diyorum taaaaaa karşıda
Teşekkür ederimm canım verdiğin bilgiler için. Gidip bakalım o zaman en iyisiErol mobilyaya gittik esimle.tuzlaya yakin.pendigin sonu gibi.metroyla daha rahat gidiliyomus biz sonradan fark ettik..ama bes alti katli bi magaza.alt girissin bi kismi ve ust kat sirf bebek odasi dolu.hepsi internetteki modeller.sadelerde var renklo suslulerde.bize bir ay icinde teslim ederiz dedi.zaten ben oradayken hic abartmiyorum en az on hamile begenip odeme yapti..taksit yaptiricaksan magazaya git.havale eft falan ile internetten yapiluyomus.fiyatlari baya uygun geldi bana.