Önerebileceğiniz gebelik testi markalari ?

Eyila23

❤Rabbim ol de olsun❤
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.317
937
73
Arkadaşlar konu konu gezdim ama bulamadim. Internetten alicam ama ne kadar guvenilir bilemiyorum tecrube ve deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim..

laboquıck güvenilir ben hem ovulasyon testini hem de gebelik testini kullanıyorum gg den aldım clear blue da var onu da alabilir siniz

CANIM SELAM , ben certaınle 4 gun onceden pozıtıfı gormustum ; cizgi bariz cıkmaya baslamıstı ; tabı ben önce kanda ogrenıp sonra test yaptım hatıra kalsın dıye :) az cok bılıosundur

Laboquick iyi bir marka bence de. Bir de Bebetime'dan kesinlikle uzak durun. Bir test her zaman mı hatalı çıkar yani? :)

Certain :)

Miratech var ucuz testler daha guvenilir emin olun predictor aldim hatali cikti..

Ovulanın erken olanlarından mı kullandınız? Güvenilir mi? İlişkiden 5 gün sonrasını bile söyleriz gibi baya iddialılar da.
Yok normal testti, 4 tl miydi ne. Silik cikmisti 3 gun kala,adet 1 gun gecince baska bir markadan yaptim tekrar ve 3 gun onceki ovulayla ayni goruntu cikti. Demekki ovula daha hassas diye dusunmustum..

Arkadaşlar konu konu gezdim ama bulamadim. Internetten alicam ama ne kadar guvenilir bilemiyorum tecrube ve deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Laboquick

Gittigidiyor

Çoklu paket

Bi kere bile ikinci cizgi çıkmadı ama yine de de laboquick:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…