Ben özür dilerim yanlış anladım . Kesinlikle hepsini yapabilirsin bunu ince kndine idrak ettirmenin lazım balım

eminim herşeyi daha güzel tadacakdin çok şükür ki daha çok gençsin erken gösterdi pislik yüzünü sende erken kurtuldun

bak sana ne anlatacağım
Birlikte çalıştığım bir abla vardı eşinden şiddet yüzünden ayrıldı gibi söyledi 5 senedir kndi kndini idare ediyordu bna hep birgün mutlu olurmuyum derdi

iki çocukla kaldı ortalarda ne anne var ne baba asgari ücretli bir işe girdi çocuklarını birini krese biri de zaten 4. Sınıf a gidiyo bn bekardim o zamanlar zamanlabiseylerden zevk almaya başladı dedim sebebi ne baksana artık kendi ayaklarının üzerinde duruyorum evlatlarım yanımda güzel isim var derdi bnden daha mytluydu ayı senin dediğin gibi bna bnim hayatım yeni basladi kızım derdi aramızda 7 yaş vardı

iki sene oldu bni aradı yeni biriyle tanıştığını adamın yaşça büyük olduğunu ama onunla çocuklar gibi eğlendiğini evlenecklerini söyledi çok sevindim ve şuan bir aylik evli gezmedikleri yer kalmadı

Allah'tan ümit kesilmiyor eninde sonunda muradına ereceksin doğru yolu bulacaksın rabbim seni de mutlu edecek sen yeter ki işte herşey yoluna girer çok mutlu olacaksın