Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümünolur bir şeyler yazın
Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümünolur bir şeyler yazın
sevgınızı normal doza indirin :)
Evlenince geçer ve doz otomotikman ayarlanmış olur.Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümünolur bir şeyler yazın
Evlenince geçer ve doz otomotikman ayarlanmış olur.![]()
Çok iyiydi ya sesli güldüm bayasevgınızı normal doza indirin :)
Platonik maden "Seviyorsan git konuş panpa" klişesi çözümü. Konuşursun duygularınız karşılıklı ise ne âlâ.yok eğer değilse denizde daha çok balık var.rast gele:) Her iki durum , bu halinden iyi olur.hahaha ayarlanıyor diyorsunuz yani ama maalesef sevgilim değil zaten başkasıyla şuan benimkisi platonik yani galiba ondan bu kadar bağlandım:S
kiz benim ki niye gecmedi? 2 yil oldu hala adam suan horlarken bile ben mucize izliyorum sanki.Evlenince geçer ve doz otomotikman ayarlanmış olur.![]()
kiz benim ki niye gecmedi? 2 yil oldu hala adam suan horlarken bile ben mucize izliyorum sanki.
Duygularımızı kontrol ediyor olabilseydik keşke..
kiz benim ki niye gecmedi? 2 yil oldu hala adam suan horlarken bile ben mucize izliyorum sanki.