Öneri istiyorum

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümü:( nolur bir şeyler yazın

sevgınızı normal doza indirin :)

Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümü:KK43: nolur bir şeyler yazın

Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümü:KK43: nolur bir şeyler yazın
Evlenince geçer ve doz otomotikman ayarlanmış olur.:KK45:

sevgınızı normal doza indirin :)
Çok iyiydi ya sesli güldüm baya :D :D çok sağol gece gece iyi geldi.
Bir gün çok kötü üşütüp doktora gitmiştim. Doktor bana "sen çok hastasın" demişti.. onu hatırladım..

Velhasıl şey dicem.. Kendine verdiğin değer ve egon arttıkça, sevgini daha kararında yaşarsın. Egonu besleyecek şeyler yap. Kendini beğenmenin bi yolunu bul ;)

hahaha ayarlanıyor diyorsunuz yani ama maalesef sevgilim değil zaten başkasıyla şuan benimkisi platonik yani galiba ondan bu kadar bağlandım:S
Platonik maden "Seviyorsan git konuş panpa" klişesi çözümü. Konuşursun duygularınız karşılıklı ise ne âlâ.yok eğer değilse denizde daha çok balık var.rast gele:) Her iki durum , bu halinden iyi olur.

e iyiymiş, bi şey olmaz ya, geçer o :D hele ilişkiniz başlasın, ilk tribinle rayına oturur her şey

Back
X