Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen sokakta kaldgimi söylemiştim sana o sıralar alkollü mekanda fazla kaçırıp gece sonu otel ve bir oc. beni hamile bıraktı sonra da sahip çıkmado Allah'tan korktuğum için aldiramadim bebeği doğurdum bu
ya aldirmaya Allah'tan korkuyorsun ama rezalet bir hayat sunarken korkmuyorsun. Basina gelen olay cok uzucu ama dogurmamaliydin. Neyine guvenip dogurdun. Verdigin yanlis kararlar baska kotu sonuclar doguruyor. Ve hala akillanmamissin. Ah o yavrulara yazik.

Aldatma aldatmadır. Sanal , fiziksel yada duygusal. Her insan hata yapabilir. Ama bazı hataların telafisi olmaz. Bundan sonra çalışıp kendi ayaklarınız uzerinde durma vakti. Çalışın ve çocuklarınızla ayrı bir eve çıkın. Eşinizi sevemiyorsanız bosanma davasi açarsınız.sonrw kimle isterseniz görüsursunuz

lütfen kalbimi daha fazla kırmayın. ben böyle olsun istemedim.
Kalbinizi hiç umursamıyorum. O iki küçük çocuğu umursuyorum. Annelerinin yaptığı abuk sabuk seçimler yüzünden yaşayacakları hayatı düşününce kalbim sızlıyor.
Böyle olsun istemediniz mi?
Çocukluğunuzda yaşadıklarınız elbette sizin suçunuz değil ama sonrası tamamen sizin sorumluluğunuzdaydı.
Alkol almak
Otel odalarında yabancı adamlarla sabahlamak
Babasız bir çocuğu dünyaya getirmek
Bir uyuşturucu bağımlısıyla yaşamaya başlamak (ki nikahınız olduğunu hiç sanmıyorum)
Başka adamlarla teleseks yapmak
Bunların hepsi sizin tercihleriniz. Çünkü idare edilmek istemediniz, birileri yapma etme dediğinde sinirlendiniz, büyüklerinizin söz battı muhtemelen ve geldiğimiz nokta bu.
Çocukları çok düşünüyorsunuz ya. Hadi kocanız olacak adam çıktı hapisten, bu abi dediğimiz adamla konuştuğunuzu öğrendi diyelim. Zaten kafa uyuşturucudan pelte olmuştur, o hırsla size zarar verdi diyelim (Allah korusun). Ne olacak o zaman?
Anne yok, baba hapiste. Cidden bunu mu layık görüyorsunuz evlatlarınıza?
O yüzden hiçççç hikaye anlatmayın. Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama bu çocuklarınızı da bu berbat hayata yönlendirmeye hakkınız yok.
Elin herifiyle iki kikirdeyeceksiniz diye iki masumun günahına giremezsiniz.

Tüm sayfaları okudum. Eğer fake değilsen gerçekten hayatın çok sıkıntılı o çocuklara yazık olmasın.
Çok içip biriyle otele gitmişsin adama ne suç buluyorsun neden içiyorsun elin adamıyla ona da dert anlatırken mi birden çocuk oldu?
Genceciksin çok kızdım sana.
sahipsizligimdene ne geldiyse geldi başıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X