öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum..

ben konu sahibinin fikir ve bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum bu konularda. anlattığı şeyin olabilitesi yok çünkü.
hangi banka vekalet görmeden yapar bu işlemi ? sıkar o iş.
zamanında ne olduğuna bakmadan güvenip bir imza verdiğini düşünüyorum ben.
Sanki tüm işlemleri takip etsin diye genel vekalet vermiş gibi geldi bana.bankadan para filan almak zor iş öyle kimlikle almak mümkün değil.

gerıye donuk kira davası adı evet. onda beyannameleri vermenız gerekıyor kımın uzrıne kayıtlıysa o iş de zor anlıyacagınız. babamın vefatında avukata vekalet vermısızdır mutlak yanı orada kotu nıyetlı olarak kaardesım hepsını avukattan alıp kendı hesabına aktarmıs. ben bunları yenı ogrendıgım ıcın bırsey yapılamıyor zaman asımından solayı. bunları gectım suan kıra hakkımı almak amacım.

siz herşeye yetkisi olduğunu gösteren bir vekalete imza atmadığınız sürece kardeşinizin bunu yapması mümkün değil.
verdiğiniz vekaleti bulsun avukat ve içeriğini inceleyin.

Sanki tüm işlemleri takip etsin diye genel vekalet vermiş gibi geldi bana.bankadan para filan almak zor iş öyle kimlikle almak mümkün değil.

ama işlemi takip etmek başka para almak başka. gene işlem takibi vekaleti ile para alabileceğini sanmıyorum.
bence konu sahibi içeriği okumadan sağlam bir vekalete imza atmış.

ama işlemi takip etmek başka para almak başka. gene işlem takibi vekaleti ile para alabileceğini sanmıyorum.
bence konu sahibi içeriği okumadan sağlam bir vekalete imza atmış.
Noterde o tarz bir vekaleti verirken eminmisiniz diye sorarlar, kendisi bilmeden vermesi mümkün değil.Ben nedense bu para alma olayının olmadığını düşünüyorum.belki sigorta şirketi direk anneye yatırmıştır parayı, abide ondan almıştır.

Noterde o tarz bir vekaleti verirken eminmisiniz diye sorarlar, kendisi bilmeden vermesi mümkün değil.Ben nedense bu para alma olayının olmadığını düşünüyorum.belki sigorta şirketi direk anneye yatırmıştır parayı, abide ondan almıştır.

o şirketlerde veraseti görmeden ödeme yapmaz ki.
veraset ilamı olmadan ve varisler belli olmadan yürümez bu işler.
ben anlamadım konu sahibi veraseti de mi takip etmedi zamanında ?

Olan olmuş bu saatten sonra yediği kiraları kardeşinizden alacak değilsiniz. Ev de arsa olarak görünüyormuş ve hisseli olduğu için çok ortağı varmış. Şuan yapılabilecek birşey yok gibi görünüyor. Hak sahibi anneniz ve istediği gibi tasarruf edebilir. Gün gelir de miras paylaşım durumu olursa satar ortaklarla bölüşürsünüz.

Back
X