Öneri

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Kizlar 5 haftalik hamileyim esim biliyor haftaya kalp atisini duyacagiz subatin 9u da esimin dogum gunu..cocugumuzu da isin icine katarak nasil bir sey yapabilirim ? Degisik fikirler geliyor mu akliniza ?

Bence doğum günü pastanızı şeker hamurundan 3 kişilik aile figürü ekleterek alabilirsiniz. yani bebek de olsun pastada:)

Kizlar 5 haftalik hamileyim esim biliyor haftaya kalp atisini duyacagiz subatin 9u da esimin dogum gunu..cocugumuzu da isin icine katarak nasil bir sey yapabilirim ? Degisik fikirler geliyor mu akliniza ?
Ben henuz hamile değilim ama eşime söylemek için surprizi bile düşündüm . Bebeğimizin ağzından ona bir mektup yazarak sabah uyanir uyanmaz vermeyi planlıyorum Şubat'ta doğum gunu inşallah gerceklestirebilirim . Mektubun basinda okurken kimden geldiğini anlamasın istiyorum sonunda anlasın ve mektupta biraz duygusal mutlu neticede doğum gününü de kutlicak:) sabah siz de böyle bi mektup yazabilirsiniz. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alirsiniz inşallah benim gibi bekleyenler de tez zamanda çift çizgiyi görür

Fikir guzel :) Bende hep farkli hayal etmistim ama birazda supriz bebek oldugu icin şok vaziyette aglayarak uykusundan uyandirarak soyledim :) planlandigi gibi olmayabiliyo :))) tez zamanda sizede nasip olsun insallah.. cok tesekkur ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…