Öneri

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhabalar kızlar nasıl yapsam bilemedim belki sizin farklı çözümleriniz olur ben geçen sene temmuzda evlendim eşimin bi yakın bi arkadaşı vardı bizim düğünde sadicti onun dışında nikah nisan ve dugun resimlerini o çekti dugun salonunun çektiği videoyu da o almıştı bana size hediye olarak getirecem benden hatıra ayar çekecem flasha aktaracam demişti tabi nasip olmadı düğünden 2 ay sonra trafik kazası geçirdi vefat etti şimdi eşimde en yakın arkadaşı olduğu için bunu ben isteyemem dedi kalsın boşver nasıl söyleriz ailesine falan dedi 1 seneyi geçti benim resimlerden ziyade bana tek hatırası o olacaktı onun emegiydi baktıkça hatirlayacagim bi ani olacaktı konuyu eşime açamadım çünkü o daha kabullenmiş değil ailesine hic diyemem ama aklımda şöyle bi fikir var kız arkadaşı benim akrabam oluyor muhabbetimiz de var ona sorsam bize hazırladığı flashtan haberin var mı ondan bize kalan tek hatıra oydu diye bahsetsem mı belki oda kız kardeşleriyle konuşuyorsa onlara sorar ?

Kendin sorsan çok daha iyi olur, bilgisayar bu format falan atılır çok da ağırdan almamak lazım, bir kaç ay geçtiyse gidip sorun

Kendin sorsan çok daha iyi olur, bilgisayar bu format falan atılır çok da ağırdan almamak lazım, bir kaç ay geçtiyse gidip sorun
Vefatından 1 seneyi geçti de eşim ayıp olur diyor annesi de halen atlayabilmiş değil kasap et derdinde koyun can derdinde muhabbeti olursa

Vefatından 1 seneyi geçti de eşim ayıp olur diyor annesi de halen atlayabilmiş değil kasap et derdinde koyun can derdinde muhabbeti olursa
Bu kadar zaman geçmişken kasap et koyun can olmaz, eşiniz olmadan gidin aileyi tanıyorsanız, 1 yıl çok uzun,belkide yok oldu o fotoğraflar. Yerinizde olsam daha fazla beklemem

Bu kadar zaman geçmişken kasap et koyun can olmaz, eşiniz olmadan gidin aileyi tanıyorsanız, 1 yıl çok uzun,belkide yok oldu o fotoğraflar. Yerinizde olsam daha fazla beklemem
Şimdi kız arkadaşıyla konuştum demistim ya akrabam diye istersen sor istersen ben sorayim ama eskisi gibi değil bi tık iyiler ayıpta olmaz dedi kardeşiyle konuşmaya karar verdim aileyi tanıyorum bu arada yorumlar için teşekkürler

Düğün fotoğrafı bu ayıbı mı olur, iyi yapmışsın,inşallah bulabilirler, yerine yenisi gelecek şey değil

Düğün fotoğrafı bu ayıbı mı olur, iyi yapmışsın,inşallah bulabilirler, yerine yenisi gelecek şey değil
Bide ondan ziyada geç tanıssamda erkenden kaybettiğim biri oldu benim için yanı yaptıklarını unutamıyorum o kadar çok ilgilendi ki silinse bizim tek hatıralarımız onlardı

Sen kendin aileyi yanıyorsa gidip söylemen iyi olur en önemli günün iyi bı arksdasin hediyesi çok bile beklemişdiniz

Sen kendin aileyi yanıyorsa gidip söylemen iyi olur en önemli günün iyi bı arksdasin hediyesi çok bile beklemişdiniz
Teşekkür ederim eşim arkadaşının ölümünü halen kabullenmiş değil ve bende hiç konusunu açmadım açamadım ama ona da uygun bi dille anlatayım teşekkür ederim

Teşekkür ederim eşim arkadaşının ölümünü halen kabullenmiş değil ve bende hiç konusunu açmadım açamadım ama ona da uygun bi dille anlatayım teşekkür ederim
Rica ederim ölüm hepimiz için var er yada geç kimin canı ne zaman alınacak belli değil

Bence ondan hatıra kalsın diye istiyorum falan demeyin kimsenin inanacağını sanmam.
Ama öyle gerçekten de yoksa farzedin ki kaybettim silindi ben boyk3 de düşünebilirim sadece istediğim bana hatirasiydi en önemlisi emegiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…