Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben saçlarımı sürekli düzleştirdiğim için yandı ve kırıldı Banyo yaptıktan sonra çok kabarıyor ve dokununca çok sert ve yanmış bir his uyandırıyor. Saçlarıma önerebileceğiniz doğal maske veya kür var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saçlarınızın uçlarına badem yağı sürün, güzelce yumuşatıyor. :)
Ve daha önemlisi, saça kıymak zor olsa da, uçlarından hafifçe kırıkları aldırmanızı öneririm. :)
yoğurtta saçı acayip besliyor ben deenmişbiri olarak söylüyorum bunu. belkide kırık kabaran ve düzensiz olan saçlarımı yoğurtla düzelttim diyebilirim. bazen yumurta da ekliyordum içine ve hiç ısı yapmadım tabi bu maskeyi yapmadan önce saçlarımı kestirmiştim ve bu maskeyi yapınca dalgalı saçlarımı fark ettim . Saç proteinden oluşur ve yoğurtta protein olduğu için süper bir şey. bal da saça çok iyi gelir. hatta bal en kolayı bence suda hemen geçiyor yoğurt hafif yağlı