benim dünyam filmi yalnız mendilde alın=beran saat
ınto the wıld
127 hours
Eki Görüntüle 905872
Micheal Ondaatje nin aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan film, II. Dünya Savaşı İtalyasından Kuzey Afrikanın savaş öncesi çöllerine kadar aşk, benlik ve savaşın öyküsünü anlatıyor.
1996 yılında Oscar Ödüllerinde de En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu da dahil pek çok ödül kazanandı.
izlemediyse tavsiye ederim beğenerek izlemiştim :)
Teşekkürler inceledim, yarın izleyeceğim. :) Doğayla iç içe farklı filmler arıyorum ama bir türlü bulamadım, eskimo bile olabilir ama bulamadım maalesef güzel bir şey.
Into The Wild izledim. 127 hours u bazı sahneleri midem kaldırmaz diye izlememiştim yorumlarda kötü şeyler yazmışlardı.
cast away de güzel diyolar ama izlemedim bi bak istersen
rica ederim umarım hoşuna gider. ''Yeni Hayat'' ve ''Esaretin Bedeli'' filmlerine de bi göz at istersen hoşuna gidebilir :)
İzledim, yorumlara bakıp beklentimi yüksek tutmuştum ama açıkcası pek hoşuma gitmedi bitsin diye bekledim sürekli. :)
başka da aklıma gelmiyo pi'nin yaşamını izlemişsindir zaten
bi de the edge diye bir film görmüştüm ama ilgimi çekmedi izlemedim o da doğayla ilgili sanırım
başka da aklıma gelmiyo pi'nin yaşamını izlemişsindir zaten
bi de the edge diye bir film görmüştüm ama ilgimi çekmedi izlemedim o da doğayla ilgili sanırım
Biraz önce izledim The Edge güzeldiiiiiiiii tekrardan teşekkür ederimm.
Sihirbazlar çetesi-Now you see me tavsiye ediyorum kızlar :112:
İzlee mutlaka pişman olmazsınFilmin hakkında baya övgü duymuştum ama kısmet olmamıştı izlemek. :81: İzleyeyim onu da. :)
Eki Görüntüle 905505
The Way Back tavsiye edebileceğim bir film.
Konusu; 1940 yılında Sovyet Rusya’ya bağlı Sibirya esir kampından kaçarak kışın ortasında Sibirya’dan Hindistan’a 6.000 kilometre yürüyen bir grup esirin hikayesi. Polonyalı genç Janusz, Amerikalı, alaycı bir mühendis olan Bay Smith, Yugoslav bir muhasebeci olan Zoran ve dövmeli gangster Valka’dan oluşan bu gruba daha sonra Irena adlı bir mülteci de katılır. Başlarına ödül konmuş olan ekip önce ıssız Sibirya’yı, ardından Gobi Çölü’nün uçsuz bucaksız düzlüklerini ve son olarak Himalayalar’ı aşmak zorunda kalacaktır.
izledim süper bir filmdi. etkilendiğim filmler arasında yerini aldı. teşekkür ederim.
buna benzer ve beni çok etkileyen bir film daha var. ''Alcatraz’dan kaçış'' gerçek yaşanmış bir olay. izledinmi bilmiyorum ama izlemediysen şiddetle tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?