fondötensiz de makyaj yapabilirsin.Arkadaslar çok fondöten kullanan biri değilim pastel marka arada bir sürüyorum ama artık makyaj yapıcam ki önümüzdeki günlerde her gün ve nerdeyse tüm gün makyajlı olmamı gerektirecek organizasyonlar var böyle her gün her gün sürdüğüm halde sivilce yapmayacak hassas cildime uygun kapatılıcılığı orta veya yüksek olan doğal ve mat bir görünüm veren önerebilir misiniz bu konuda çok bilgisizim
Arkadaslar çok fondöten kullanan biri değilim pastel marka arada bir sürüyorum ama artık makyaj yapıcam ki önümüzdeki günlerde her gün ve nerdeyse tüm gün makyajlı olmamı gerektirecek organizasyonlar var böyle her gün her gün sürdüğüm halde sivilce yapmayacak hassas cildime uygun kapatılıcılığı orta veya yüksek olan doğal ve mat bir görünüm veren önerebilir misiniz bu konuda çok bilgisizim
+1este lauder double wear fondoteninden çok memnunum. hem kapatıcılığı çok iyi hem de 15 saate kadar kalıcılığı var. sabitleyici özelliği de var. tüm cilt tipleri için olduğu yazıyor, benim cildim de hassas. bende sivilcelenme yapmadı. tabii arka arkaya günlerde kullanmadım.
este lauder double wear fondoteninden çok memnunum. hem kapatıcılığı çok iyi hem de 15 saate kadar kalıcılığı var. sabitleyici özelliği de var. tüm cilt tipleri için olduğu yazıyor, benim cildim de hassas. bende sivilcelenme yapmadı. tabii arka arkaya günlerde kullanmadım.
Cildindeki ufak tefek sorunlar içinse garnier bb 50 faktör güneş korumalı olan yaz için uygun gibi yada bütçen uygunsa mineralli ürünler tavsiye ederim (pudra fondöten vs)..
bb kremler var.. çeşitleri var. ben missha bb krem kullanıyorum. Hem güneşten koruyucu hemde bütün gün yüzden akmıyor.
Ben gündelik max factor kullanıyorum ama çok önemli bi durum olduğunda lancome sürerim mat porselen gibi yapar cildimi asla sivilce yapmaz tavsiyem bu ikisi arasında bebeğim
Mivea true macth yada clinic
flormar favorim
fondötensiz de makyaj yapabilirsin.
Garnier bb krem çok güzel hemde yaz ayında fondaten ağırlığı yapmıyor,terleyince çıkmıyor :) üstüne de concealer var garnierin yine ikisi ile yüzün harika oluyorş
Ben kryolan supracolor kullanıyorum bur süredir. Evdeki bütün fondotenleri çöpe attım. Günlük makyaj için çok hafif de uygulanıyor gece makyajı için yogun da. Her yola gelen sivilce yapmayan bir katı fondöten.
kesinlkle bb kremler bende kullanıyorum ve memnunum hem cıldınızde yok gibi duruyor hemde kıvamı güzel ama diadermine kullanıyorum 3 -4 senedir kullanıyorum
+1
bende kullanıyorum . sivilcelenme sorunu da yaşamadım.
Yeni çıkan NOTE markasının mineral bb'si çıktı iyi görünüyor, yorumlard öyle e bide mineral daha temiz öneririm.
evet bende bunu önerrim hergün kullanıyorum çok güzel ağırlık da vermiyor fondöten gibiGarnier bb krem çok güzel hemde yaz ayında fondaten ağırlığı yapmıyor,terleyince çıkmıyor :) üstüne de concealer var garnierin yine ikisi ile yüzün harika oluyorş
Mac alma. Tamamen overrated bir marka. Yaz için make up for ever ulta hd fondöten, kış için estee lauder double wear öneririm.Hepinize teşekkür ederim zaten normalde kalem rimel ruj sürüyorum ama daha özenli olmak istiyorum katılacağım yerlerde önemli bu yüzden far fondöten gibi ek şeyler alıcam pastelden memnunum aslında ama renk bana uymadı koyu çok ve sanki durdukça da yüzde koyulaşıyor çok kararsızım yani nerdeyse 1 hafta her gün süreceğim bu yüzden sivilce yapmaması çok önemli sıcaklara gelince zaten ağıstos sonu olacak o yüzden havalar biraz daha serinler sanıyorum zaten işe başlayacağım için her koşulda şart iyisini nerden bulacağım :/ mineralli olanın ne gibi faydaları var mesela? Birde mac çok öneriliyor ne dersiniz kızlar
Tabıkı estee lauder double wear. Uzun sure kullanabılırsınız doğal bır bitişi var kusursuz bır ten için ıdeal. Uygulama vıdeolarına bır bakınArkadaslar çok fondöten kullanan biri değilim pastel marka arada bir sürüyorum ama artık makyaj yapıcam ki önümüzdeki günlerde her gün ve nerdeyse tüm gün makyajlı olmamı gerektirecek organizasyonlar var böyle her gün her gün sürdüğüm halde sivilce yapmayacak hassas cildime uygun kapatılıcılığı orta veya yüksek olan doğal ve mat bir görünüm veren önerebilir misiniz bu konuda çok bilgisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?