Öneri

Gunluk kullanacaksan flormar bb krem diyorum. Asiri yagli ve akneye meyilli bir cildim oldugu halde surekli kullaniyorum ve hic bir sorun cikarmadi.

Ben artistry youth xtend kullanıyorum
Nefes aliyor
Icinde 20 spf gunes koruma faktoru var
Cok dogal duruyor bb krem yada pudraya gerek kalmıyor
Yaşlanma geciktirici özelliğini de seviyorum. 12 yada 15 saat dayanıyor sanirim ama bana 10 saat yeterli :)

Arkadaslar çok fondöten kullanan biri değilim pastel marka arada bir sürüyorum ama artık makyaj yapıcam ki önümüzdeki günlerde her gün ve nerdeyse tüm gün makyajlı olmamı gerektirecek organizasyonlar var böyle her gün her gün sürdüğüm halde sivilce yapmayacak hassas cildime uygun kapatılıcılığı orta veya yüksek olan doğal ve mat bir görünüm veren önerebilir misiniz bu konuda çok bilgisizim
bb kremler cok guzel hem bemlendirip bem kapatıyorlar.fondotenin o katı görüntüsü yok

Ben birkaç senedir Shiseido kullanıyorum. Japon markası bir ürün. Compact foundation diye geçiyor ürün, yani sıkıştırılmış toz fondoten. Hassas ve sivilceye yatkın bir cildim var. Yüzümde hafif duruyor, kapatıcılığı iyi ve en güzeli de sivilce vs sorunlara sebep olmuyor. Memnunum ve öneririm.

Gunluk kullanacaksan flormar bb krem diyorum. Asiri yagli ve akneye meyilli bir cildim oldugu halde surekli kullaniyorum ve hic bir sorun cikarmadi.

Peki kapatıcılığı düzeyi Nasıl? Hassas ve sivilceye meyilli benim de cildim maalesef

Ben birkaç senedir Shiseido kullanıyorum. Japon markası bir ürün. Compact foundation diye geçiyor ürün, yani sıkıştırılmış toz fondoten. Hassas ve sivilceye yatkın bir cildim var. Yüzümde hafif duruyor, kapatıcılığı iyi ve en güzeli de sivilce vs sorunlara sebep olmuyor. Memnunum ve öneririm.

İlk kez duydum bu markayı zaten bu konularda Bilgim de olmadığı için zorlandım aynen hassas bir cildim var dediğinize bakayım teşekkür ederim

Peki kapatıcılığı düzeyi Nasıl? Hassas ve sivilceye meyilli benim de cildim maalesef

Cok fazla degil ama cildi baya duzgun gosteriyor hem de dogal duruyor. Zaten amaci cilt tonunu dengelemek. Ama onu kullandigimda goz alti kapaticisi kullanmiyorum mesela.

este lauder double wear fondoteninden çok memnunum. hem kapatıcılığı çok iyi hem de 15 saate kadar kalıcılığı var. sabitleyici özelliği de var. tüm cilt tipleri için olduğu yazıyor, benim cildim de hassas. bende sivilcelenme yapmadı. tabii arka arkaya günlerde kullanmadım.
Bende bunu kullanıyorum. Tavsiyem bu olacaktı. Gerçekten harika bir fondöten

Back
X