Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yani o tarz şeylere hep bir merakım olmuştu bekarken öğrendim ama onlarada yatırım için para gerek oda yok hiç bişey ucuz değil bide üstüne maraştayım normalinde 2 katı fiyatına satılıyo malesefEvden kendi kendinize 3 çocukla bir iş bulabilmeniz zor açıkçası, seçenekler sınırlı
Örgü gibi yetenekleriniz var mı? Artık kimse basit örgü şeyler almıyor ama film/dizi/oyun karakterlerini falan örüp satıyorlar. Geçen avrupa yakası aslının 4 bin liraya satıldığını gördümböyle şeyler araştırabilirsiniz.
Pasta, börek yani hamur işi yapsanız. Önce yakın çevrenizden başlarsınız.3 tane çocuğum var maraşta yaşıyorum para kazanmam lazım bana evde iş önerisinde bulunurmusunuz çocuğumun biri okula gidiyor biri 6 aylık biride 4 yaşında evden çıkma şansım yok bakabilecek kimsemde yok
Malesef yakın bi çevrem yok çünküPasta, börek yani hamur işi yapsanız. Önce yakın çevrenizden başlarsınız.
Yemek, örgü, dikiş gibi şeyler yapmak dışında seçenek pek yok gibi. Hepsi için de para gerekiyor. Malzemeleri daha ucuza bulabilirsiniz internetten. Birkaç örgünün de çok bir maaliyeti olmaz, eliniz hızlıysa sipariş aldıktan sonra yapmaya başlarsınız. Fotoğrafını çekmek için 1 tane bile yapmak yeterli başlangıçta.Evet yani o tarz şeylere hep bir merakım olmuştu bekarken öğrendim ama onlarada yatırım için para gerek oda yok hiç bişey ucuz değil bide üstüne maraştayım normalinde 2 katı fiyatına satılıyo malesef![]()
Evet bu olabilir site içindede satış yapabilirim hem teşekkür ederimİlk aklıma gelen toptan firmalardan takı alip satabilirsiniz. Toptan takicilar var benim de alışveriş yaptığım. Çoğu trendyol ve instagram hesabı ve hatta çarşı pazar takı tezgahları buralardan alıyor. Trendyolda satış yapmak için vergi numarası istiyormus o nasıl olur bilmiyorum ama dolap gibi uygulamalardan ya da Instagram hesabından satabilirsiniz. 100 liraya aldığım bir kolyeyi trendyolda 450ye sattıklarını gördüm boyle bakınca karli baya. Diğer türlü çocuklarla zor olur al sat tarzı bir şeyler bakın
O zaman dediğim toptan takicilara bakın. Buradan yazmak reklam olabilir şimdi. Ben tiktokta görmüştüm özelden yazarım isterseniz aldığım yerleri. Daha uygun siteler de varmış ama onlar sadece satıcılara satış yapıyormus magaza ismi falan soruyormus o kadarına hakim değilim. Ben kendim takmak için aldığım için kendime kadar almıştımEvet bu olabilir site içindede satış yapabilirim hem teşekkür ederim
Özelden yazarsanız sevinirimO zaman dediğim toptan takicilara bakın. Buradan yazmak reklam olabilir şimdi. Ben tiktokta görmüştüm özelden yazarım isterseniz aldığım yerleri. Daha uygun siteler de varmış ama onlar sadece satıcılara satış yapıyormus magaza ismi falan soruyormus o kadarına hakim değilim. Ben kendim takmak için aldığım için kendime kadar almıştım