Öneride bulunurmusunuz

baran14

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
11
2
1
26
3 tane çocuğum var maraşta yaşıyorum para kazanmam lazım bana evde iş önerisinde bulunurmusunuz çocuğumun biri okula gidiyor biri 6 aylık biride 4 yaşında evden çıkma şansım yok bakabilecek kimsemde yok

Evden kendi kendinize 3 çocukla bir iş bulabilmeniz zor açıkçası, seçenekler sınırlı

Örgü gibi yetenekleriniz var mı? Artık kimse basit örgü şeyler almıyor ama film/dizi/oyun karakterlerini falan örüp satıyorlar. Geçen avrupa yakası aslının 4 bin liraya satıldığını gördüm🤭 böyle şeyler araştırabilirsiniz.

Okula giden çocukta evde tatil olduğu ıcın .

3 çocuk ve aralarında yaş farkı var hepsının birbirinden farklı ihtiyaçları olmalı manevi olarak .

Üç çocuğa ,eşinize, evinize ,kendınıze yetişip üstüne birde calısabilicek misiniz ?

evden muhtemelen paketleme işleri olabilir onlarda inanın aylık getirisi hiç bisey şu zamanda çocukları ihmal etmeye değmez zaten zaman ve çocuklarla mekan size gereken randımanı sağlamaz . Amigurimi yapıp ınstegram üzerinden falan satış yapabilirsiniz

Eliniz lezzetliyse çocuklar uyurken sarma börek tarzı yemek işi yapabilirsiniz - yada becerikliyseniz çeyizlik ürünler hazırlayacaksınız satacaksınız .

satış yapabilirsiniz ama bunun için kpmşu, tanıdık vs. duyurup sonra sosyal medya da dahil çevre yapmalısınız. evde maket pasta, gün yemekleri hatta oyun hamuru yapıp satabilirsiniz. dilbilgisi iyiyse içerik üreticisi olabilirsiniz, bahsettiğim şey influencer değil. bazı ajans ve kişiler size farklı konularda içerikler yazdırıyor bunun için siteler var bunu düşünürseniz seo özelliklerini araştırıp biraz kendinizi geliştirmelisiniz. 3 küçük çocukla çalışmayı düşünmenize hayran kaldım. Allah işinizi kolaylaştırsın

Evden kendi kendinize 3 çocukla bir iş bulabilmeniz zor açıkçası, seçenekler sınırlı

Örgü gibi yetenekleriniz var mı? Artık kimse basit örgü şeyler almıyor ama film/dizi/oyun karakterlerini falan örüp satıyorlar. Geçen avrupa yakası aslının 4 bin liraya satıldığını gördüm🤭 böyle şeyler araştırabilirsiniz.
Evet yani o tarz şeylere hep bir merakım olmuştu bekarken öğrendim ama onlarada yatırım için para gerek oda yok hiç bişey ucuz değil bide üstüne maraştayım normalinde 2 katı fiyatına satılıyo malesef😐

3 tane çocuğum var maraşta yaşıyorum para kazanmam lazım bana evde iş önerisinde bulunurmusunuz çocuğumun biri okula gidiyor biri 6 aylık biride 4 yaşında evden çıkma şansım yok bakabilecek kimsemde yok
Pasta, börek yani hamur işi yapsanız. Önce yakın çevrenizden başlarsınız.

Evet yani o tarz şeylere hep bir merakım olmuştu bekarken öğrendim ama onlarada yatırım için para gerek oda yok hiç bişey ucuz değil bide üstüne maraştayım normalinde 2 katı fiyatına satılıyo malesef😐
Yemek, örgü, dikiş gibi şeyler yapmak dışında seçenek pek yok gibi. Hepsi için de para gerekiyor. Malzemeleri daha ucuza bulabilirsiniz internetten. Birkaç örgünün de çok bir maaliyeti olmaz, eliniz hızlıysa sipariş aldıktan sonra yapmaya başlarsınız. Fotoğrafını çekmek için 1 tane bile yapmak yeterli başlangıçta.

Benim yakınımda doğal taşlar, boncuklar satan bir dükkan vardı. Kolye küpe falan yapıyordum hobi olarak, çevremdekiler de satmamı önermişti. Sosyal medyada yapanları görüyorum, maaliyetinin 5 katına satıyorlar. Bunu da araştırabilirsiniz

Evde iş veren sitelere dikkat edin çoğu dolandırıcı,işin sonunda evdeki bulgurdan olursunuz.Çevreniz yokmuş bu da durumu zorlaştırıyor.Evde Bebek bakmak için şartlarınız sınırlı çünkü zaten sizde de bebekler var.Biraz hayal gücü çokça yetenek gerektiren geri dönüşüm fikirleri sunan videolar var izleyip bir şeyler yapıp satabilirsiniz.Çevreyi bulunduğunuz ortamın ihtiyaçlarını en iyi siz bilirsiniz....

İlk aklıma gelen toptan firmalardan takı alip satabilirsiniz. Toptan takicilar var benim de alışveriş yaptığım. Çoğu trendyol ve instagram hesabı ve hatta çarşı pazar takı tezgahları buralardan alıyor. Trendyolda satış yapmak için vergi numarası istiyormus o nasıl olur bilmiyorum ama dolap gibi uygulamalardan ya da Instagram hesabından satabilirsiniz. 100 liraya aldığım bir kolyeyi trendyolda 450ye sattıklarını gördüm boyle bakınca karli baya. Diğer türlü çocuklarla zor olur al sat tarzı bir şeyler bakın

İlk aklıma gelen toptan firmalardan takı alip satabilirsiniz. Toptan takicilar var benim de alışveriş yaptığım. Çoğu trendyol ve instagram hesabı ve hatta çarşı pazar takı tezgahları buralardan alıyor. Trendyolda satış yapmak için vergi numarası istiyormus o nasıl olur bilmiyorum ama dolap gibi uygulamalardan ya da Instagram hesabından satabilirsiniz. 100 liraya aldığım bir kolyeyi trendyolda 450ye sattıklarını gördüm boyle bakınca karli baya. Diğer türlü çocuklarla zor olur al sat tarzı bir şeyler bakın
Evet bu olabilir site içindede satış yapabilirim hem teşekkür ederim

Evet bu olabilir site içindede satış yapabilirim hem teşekkür ederim
O zaman dediğim toptan takicilara bakın. Buradan yazmak reklam olabilir şimdi. Ben tiktokta görmüştüm özelden yazarım isterseniz aldığım yerleri. Daha uygun siteler de varmış ama onlar sadece satıcılara satış yapıyormus magaza ismi falan soruyormus o kadarına hakim değilim. Ben kendim takmak için aldığım için kendime kadar almıştım

Son düzenleme:
O zaman dediğim toptan takicilara bakın. Buradan yazmak reklam olabilir şimdi. Ben tiktokta görmüştüm özelden yazarım isterseniz aldığım yerleri. Daha uygun siteler de varmış ama onlar sadece satıcılara satış yapıyormus magaza ismi falan soruyormus o kadarına hakim değilim. Ben kendim takmak için aldığım için kendime kadar almıştım
Özelden yazarsanız sevinirim

Back
X