Doğuma Hazırlık Önerilere ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay bugün çok belim ağrıyo canım yaa iyice ağırlaştım şimdiden senin gibi olmuş halimi hiç düşünemez oldum ben yaa:/ kız bugün nasılsın hiç ağrı falan yok mu:44:

yaa dikkat et kendine.dur daha erken.bnde ağırlaştm sanıyodum ama son dönem gerçekten berbatmış =))
bugün bi enerji geliyor,sonra sancı oluyor falan anlamadım bnde =))
sancılarm düzensz,enerji geldkçe de kalkp iş görüyorum evde =))
son günler ya,evimi iyice düzene sokmak istiyorum.

arkadaşlar ben de vajinismusu yeni atlatıp hamile kaldım ve doğum konusunda çok meraktayım acaba nasıl olcak diye... ilk gittiğim doktor çatı muyenesinde anlarız dedi. bir arkadaş demiş ya vajinismusla doğumun bağlantısı yok bişey girmiyo ki çıkıyor demiş. onu duyunca içime su serpildi sanki umutlandım yapabilirim diye... inşallah artık...
yakınlarda doğum yapacak arkadaşa da Allahım yardım etsin inşallah diyorum bi çırpıda doğurur inşallah... tecrübelerini bizimle paylaşırsa bizim gibi herkes çok faydalanır diye düşünüyorum. haberlerini bekliyorum...

Canım ne güzel ya senin kız sana baya bi enerji getircek diyeyim sana:)) ama inş sezeryana ihtiyaç olmadan ağrın gelirde yaparsın doğumunu suni sancıyla falan yaparız dedi mi doktorun? kız artık gelsinde benimkinden önce senin kızı göreyim bari:))

Canım arada bana da korku geliyo ama sonra bebeğime kavuşcağımı düşünüp sakinleştiriyorum kendimi..ucunda bebeklerimize kavuşmak var yaparız bence yaa:)) birbirimize destek oluruz inş burdan bakalım ilk deneyimi lovepink arkadaşımız yapacak bende sabırsızlıkla bekliyorum onu:)) hem normal doğum en sağlıklısı sakın çevrendeki insanları dinleme seni korkutmalarına izin verme ben hemen uzaklaşıyorum öyle bi ortamdan..Allah hepimize yardım etsin cnm:)

bilmem işte olabildiğince normal olması için zorluyoruz dedi.basarlar heralde suni sancıyı ://
güzel dileklerin için teşk.ederm =)) inş. seninde son günlerin ve doğumun,doğum sonran harika geçer (

bilmem işte olabildiğince normal olması için zorluyoruz dedi.basarlar heralde suni sancıyı ://
güzel dileklerin için teşk.ederm =)) inş. seninde son günlerin ve doğumun,doğum sonran harika geçer (

inş canım benim teşekkü ederim ay uyuyamadım bugünde ya günaydın bu arada bizm kızlar şimdiden hazırlıyo analarını uykusuzluğa:/

sağol canım Rabbim bize güç versin inşallah... burdan takip edicem sizi mutlaka deneyimlerinizi yazın olur mu? çünkü dediğin gibi desteğe çok ihtiyacımız var.

Canım napıyosun bugün hiç sesin çıkmadı merak ettim seni iyi misin?

iyiyim iyi =)) yemek falan yaptım bugün,eşimle dolaşmaya falan çktık dışarı.
sonra beni gülme krzine soktu ve sanırım altıma yaptıııııııımmmmmmmmmm =(((((((((((((((((
suyum mu geldi diye şüpheye düştük ama bi mana veremedim neydi o ?

aaa bak şimdi daha önce olmuşmuydu böle bişey ben duymuştum bi kaç hamileden altına kaçıranda ama bilemedimki:/ çok muydu peki? kız sende ağrı falan yok foldur foldur geziyosun ya:)) dikkat et canım kendine

kaçırsam yine iyi,hertaraf battı ahahah
su muydu şüphedeym kaç saattir işte.
sancım pek yok,kasılmam oluyor.
takipteym yani =))
ağrılarım oluyor da artk pek sallamıyorum =))

kaçırsam yine iyi,hertaraf battı ahahah
su muydu şüphedeym kaç saattir işte.
sancım pek yok,kasılmam oluyor.
takipteym yani =))
ağrılarım oluyor da artk pek sallamıyorum =))

kıyamam sana yaa:))eğer suysa zaten sancıların sıklaşır muhtemelen sen yinede kasılmalarında dakika tut ihmal etme cnm..ama tamamen suyun geldiyse 3 saatte falan ağrılar şiddetleniyomuş diye duymuştum senin kaç saat oldu? bide hareketleri ne alemde kızının:)

ya avmye gittik.kitapçı da ben saklandım tmm mı baktm telaşa düştü beni arıyor.
bnde gülüyorum ama minik minik de kaçıyor altıma.neyse sonra arabay bndk evin önüne geldik.
bi köpek fırladı önümüze,bnde bağırdım eşimnde ödü kopu.ay hala gülüyorum
neyse arabadan inemedm gülmekten,orda da bayağı bi altıma kaçırdım.
sonra apartmanın önündeym bacaklarımı sıkar oldum,hem gülüyorum hem gidiyo yine bişiler.
gülmekten merdivenleri çıkamadım derken eve attm kendimi holde iki büklüm kaldım.
hem gülüyorum hem eyvah dedim gitti gidiyor.eşim de o sıra kemerini çıkardı saçma sapan bişiler yapıyor
ben çatladım artk gülmekten yapma diyorum altıma edicem nolur diye
en son eeeeiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwww diye bi çığlk attm wcye attm kendimi ama artk çok geçti ((
sonra şüpheye düştüm ama saat 8 de oldu bu olay işte.artan bişiler yok ://

hareketleri kıprak yine :/ 4 saat olmuş olayın üstüne.
ama çok tuhaftı,çok idrara sıkıştığımı bilirim ama ilk defa böyle bişi yaşadım.
malum kimi hamilelerin foşş diye durduk yere boşalıyor suları,kimileri de idrarım geldi diiyp kendi boşaltıyor.
bn kendimi tutamadım çok tuhaftı ya.

eee annesi sizde baya zorlamışınız ama o kadar gülmeye normal insanlar bile dayanamaz kaldıki senin kızın kafası dayanıyo zaten aşağıya doğru:)) Allah hep güldürsün sizi canm:) bence suyun olsaydı ağrı şiddetlenirdi diye düşünüyorum kaç saat geçmiş aradan:/ sen cuma günü mü gitcektin hastaneye için rahat etmezse bi ara istersen doktoru git yarın cnm bide son günler ya önemli yani

vallaha ya sorma :))
kasılmalarım var,10-15 dkdır falan.onları takip ediyorum.
dr.um telefonunu vermedi malesef.
içim rahat vallaha ne yapaym boşa gidicem gtsem de biliyorum.
sen nasılsın bu arada?
ne zaman kontrolün?

vallaha ya sorma :))
kasılmalarım var,10-15 dkdır falan.onları takip ediyorum.
dr.um telefonunu vermedi malesef.
içim rahat vallaha ne yapaym boşa gidicem gtsem de biliyorum.
sen nasılsın bu arada?
ne zaman kontrolün?

İyiyim cnm şimdilik çok sıkılıyorum artık geçsin günler:/ haftaya perşembe gitcez biz en son geöen çarşamba gitmiştim 2 haftada bir gel artık dedi bakalım git gel devam yani:))ya bide bi topikte şey duydum kadının birisine doktor çatısı dar demiş oda pamuğu zeytinyağına batırıp vajinasına koymuş sabah akşam çatıyı açıyomuş ..doktor sen normal yapamazsın çatın dar demiş oda nunu denemiş ve gayet rahat doğurmuş işe yaramış sende denesene canım şu son günlerde:) işe yararda kayar gelir belki senin kız:))

Son düzenleme:

inş.güzel haberler alırsınız tatlım =))
ya evt o zeytinyağı olayını bnde okudum ve çok saçma geldi.
hem öyle bişi yapmak zor bnce.çünkü sürekli wcye gidiyoruz vetahretlenirken falan hep elimiz melimiz yağ olur.
uğraşılır mı onunla yaa ://

valla canım uğraşması zor ama sonu güzel olcaksa bence denemeye değer ya pamukla değilde içine doğru zeytinyağı sür istersen oda açılmaya faydalı oluyomuş yumuşatıyo ya..bak bide ne buldum defne tohumu,sinemaki,adaçayı öğütülüp balla macun yapılır doğuma 3 gün kalabirer tatlı kaşığı günde 3 kere yenirsedoğumu kolaylaştırır diyo. ben bi kitap almıştım orda yazıyo bunlar bak bişey daha var çemen kaynatılır 2-3 su bardağı içilirse doğumu kolaylaştırır çocuğu kaydırır diyo...bence denenmesi gereken şeyler ya birini denemeni tavsiye ederim suni sancıdan önce son şanslar tatlım benim:/ Allah yardımcın olsun inş dua ediyorum senin için:)

off =))) o karışımı yapmaya vaktim yok vallaha yarn dr.dayz bakalım nolucak =))
ama ne bileym işe yarar mı..hurma yedim o kadar,sancm da arttı ama dr.çatın dar işte dedi.
yürüdüm o kadar ama yinede kolay doğuracağımı sanmıyorum =(((
araştrmıştm ama bulamamıştm böyle şeyler.
inş.bnden sonrakilere yardmcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…