Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil girecem konuya benimki biraz ökuz oyle muhabbetler hic etmedik nerddeyse 3 aydir sevgiliyiz bu aradaHayallerinizden konuşun
Fazlasiyla sorguladik hatta ilgisizliginden yakinip bitirdim ama seviyorum dedi tekrar basladk ilgisinde asiri bi duzelme varKonusacak konu bulamiyorsaniz iliskinizi sorgulayin.
Mesela şu an okuyorsanız okul bitince neler yapmak istediğinizi konuşun, çalışıyorsanız o işte devam edip etmeyeceğinizden ne bileyim ilerde nasıl bir yerde yaşamak istediğinizden gezip görmek istediğiniz yerlerden herşeyden muhabbet edilebilir yaHayallerinizden konuşun
Sevgilimle 20 gundur uzaktayiz konuşacak konu bulamiyoruz haliyle muhabbet kisa suruyor..
benimki biraz ökuz oyle muhabbetler hic etmedik nerddeyse 3 aydir sevgiliyiz bu arada
hatta ilgisizliginden yakinip bitirdim ama seviyorum dedi tekrar basladk ilgisinde asiri bi duzelme var
Ya bazı insan telde konuşmayı sevmez. Siz yazışın bence. Yüzyüze gelince konuşursunuz.
telde konuşmayı sevmeyenlerden biride benim.tuhaf geliyor.
izlediğiniz filmlerden konuşabilirsizniz bu arada.