Elektrikli Süpürgeler önerileriniz lütfennn!!!

madammcurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
200
24
118
mutfak için dikey süpürge almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. ev için arçelik elektrik süpürgenin su hazneli olnından almıştım hiç memnun kalmadım ama yenisini de almadım. yalnız mutfak için günlük kullanabileceğim rahat bir dikey süpürge bakıyorum. sanırım fişliler daha güçlüymüş. zaten bi kaç marka var.
kullanan ve tavsiye debilecek olan var mııı??

mutfak için dikey süpürge almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. ev için arçelik elektrik süpürgenin su hazneli olnından almıştım hiç memnun kalmadım ama yenisini de almadım. yalnız mutfak için günlük kullanabileceğim rahat bir dikey süpürge bakıyorum. sanırım fişliler daha güçlüymüş. zaten bi kaç marka var.
kullanan ve tavsiye debilecek olan var mııı??
arnica merlin kullanıyorum memnunun
hem dikey, hemde sapı çıkartılıp el süpürgesi şeklinde kullanılabiliyor
çekiş gücü gayet iyi özellikle küçük başlığını kullanınca
3 adet başlığıyla süpüremediği yer kalmıyor
4 ay kadar önce aldım 11 aylık bebeğim olduğundan hemen hemen hergün kullanıyorum
şimdiye kadar bir sorun çıkmadı:34:

arnica merlin kullanıyorum memnunun
hem dikey, hemde sapı çıkartılıp el süpürgesi şeklinde kullanılabiliyor
çekiş gücü gayet iyi özellikle küçük başlığını kullanınca
3 adet başlığıyla süpüremediği yer kalmıyor
4 ay kadar önce aldım 11 aylık bebeğim olduğundan hemen hemen hergün kullanıyorum
şimdiye kadar bir sorun çıkmadı:34:

teşekkürler. onun hepa filtresini temizlemek zormuş falan demişlerdi. onunla ilgili sorun yaşıyomusunuz? Allah bağışlasın bebeğinizi, benim de 13 aylık bebeğim var, mutfak anında savaş alanına dönebiliyor. el süpürgem var aslında ama onun şarjı, kullanırken eğilmek zorunda kalınması ve de ağırlığı kullanmamı engelliyor.

teşekkürler. onun hepa filtresini temizlemek zormuş falan demişlerdi. onunla ilgili sorun yaşıyomusunuz? Allah bağışlasın bebeğinizi, benim de 13 aylık bebeğim var, mutfak anında savaş alanına dönebiliyor. el süpürgem var aslında ama onun şarjı, kullanırken eğilmek zorunda kalınması ve de ağırlığı kullanmamı engelliyor.
amin sizinkinide allah bağışlasın
çok ağır değil aslında ama ben belimde sorun olduğu için genellikle dikey kullanmayı tercih ediyorum
ve kendi adıma dikey kullanımda herhangi bir rahatsızlık hissetmedim
temizliğe gelince su filtrelilerde olduğu gibi her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor gibi geldi bana
bazen mümkün olmasada genel anlamda sık temizlemeye çalışıyorum
birde almadan önce yedek parça ve hepa filtrelerinin diğer süpürgelere göre daha uygun olduğunu duymuştum
ama henüz almadığımdan bu konuda birşey diyemiyorum

ben kendi tercih sebebimi yazayım size isteseniz
birçok marka ve model araştırdım
fiyat/performans oranı en yüksek ürünlerden biri olduğunu düşündüm
2 katı hatta 5 katı fiyata da aynı işlevli ürünleri bulmak mümkün tabi:34:

amin sizinkinide allah bağışlasın
çok ağır değil aslında ama ben belimde sorun olduğu için genellikle dikey kullanmayı tercih ediyorum
ve kendi adıma dikey kullanımda herhangi bir rahatsızlık hissetmedim
temizliğe gelince su filtrelilerde olduğu gibi her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor gibi geldi bana
bazen mümkün olmasada genel anlamda sık temizlemeye çalışıyorum
birde almadan önce yedek parça ve hepa filtrelerinin diğer süpürgelere göre daha uygun olduğunu duymuştum
ama henüz almadığımdan bu konuda birşey diyemiyorum

ben kendi tercih sebebimi yazayım size isteseniz
birçok marka ve model araştırdım
fiyat/performans oranı en yüksek ürünlerden biri olduğunu düşündüm
2 katı hatta 5 katı fiyata da aynı işlevli ürünleri bulmak mümkün tabi:34:

teşekkür ederim yardımlarınız için, parası değil sorun, rowenta var, fakir var, fantom arnica... önceki süpürgem gibi pişman olmayayım diye karar verip alamıyorum.

başka önerisi olan yok muu kızlar ? belki felix alacak gibiyim. bi de bu hafta bim de varmış. o nasıldır sizce????

dün darty den bi kaç ürünü denedim arkadaşlar. fakirin cok sesi var gibi geldi bana. rowenta cok ağırdı normal süpürgeler gibi aşagı yukarı. felix yoktu ona bakamadım.

bi de bu hafta bim de bi dikey süpürge var homemaxx diye bi marka. sizce o nasıldır? onu mu alsam acaba....:53:

dün darty den bi kaç ürünü denedim arkadaşlar. fakirin cok sesi var gibi geldi bana. rowenta cok ağırdı normal süpürgeler gibi aşagı yukarı. felix yoktu ona bakamadım.

bi de bu hafta bim de bi dikey süpürge var homemaxx diye bi marka. sizce o nasıldır? onu mu alsam acaba....:53:

ne yaptın hangisi aldın ?

bide homemaxx ı araştırdın mı nasılmış ??

Back
X