• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinize çoook ihtiyacım var :(

idilbaris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
10
1
38
Eskişehir
kızlar merhaba,
2 yıllık bir ilişkim var yürümediği için ayrıldım ben ama o kabullenmek istemedi. Tam da askere gidecekti benim de içim el vermedi öyle göndermek istemedim gideceği gün aradım. Tam barışmadık ama konuşmaya devam ediyorduk askerde. Bi arkadaşı vardı okuldan onunla 2 ay önce baş başa görüştü olay çıkarmıştım bana arkadaşım o benim dedi ama kıskandım beni çiğnedi gitti buluştu. Ayrılık sebeplerimden biri buydu. Bunun dışında da birlikteyken yazdığı kızlar olmuş! Bana bişey gerektiği için facebook şifresini verdi. Mesajlarını okudum. Meğer bana arkadaşım dediği kız bunun eskiden hoşlandığı ve evlenmeyi düşündüğü bi kızmış! O zaman da anlayamamıştım neden ısrarla görüşmek istediğini. Şimdi askerde olduğu için salak salak hala onu düşünüyorum ya kendine bişey yaparsa tekrar ayrılırsam diyorum. Ama konuşmak midemi bulandırıyor.
NE YAPMALIYIM?????

Sen ondan ayrılınca kendine bir şey yapacak kadar seven adam seninleyken ona buna yazmaz, o kızla da alakası olmaz. Seni aldatmış biriyle konuşarak neyin vicdanını yapıyorsun ki? Güzel omurlerinizi boyle adamlar için harcamayin ne olur. Tiksiniyorum senden unutamiyorum yaptıklarını de olsun bitsin. Biz kızlar yok askerde, yok bilmemnede diyerek fazla merhametli davraniyoruz.

sen onu düşüneceksin kendine bişey yapar aman falan diye vee o askerden gelecek senin k..çına tekmeyi vuracak gidecek o kıza .. gururnla ben bıraktım dmeek dururken terkedilen kız durumuna düşeceksin .. değermi ???

Seni sevse başka kızlarla işi ne? Kendine bişi yapma ihtimal dahilinde değil zaten. Kaldı ki ayrıldınız diye intihar edecek bi insan hastadır her türlüsü sana yaramaz şutla gitsin.

Kendi saadetin icin ugras ne yaparsa yapsin.

Yani az çok demeden aldatmış sayarım ben bu adamı.
Hak etmeseydi tamamdı da anacım baya gitmiş hatunla buluşmuş falan, oha çüş brrrst yani. Orda bi durcan.
Acıma, terk et.
Terk ederken de şarkı armağan et.

Herkes dogrusunu yazmis zaten birak gitsi
Sen birakmasan o seni birakacak neyin merhameti bu simdi..
Kendini dusun canim ya sana yazik degil mi

kızlar merhaba,
2 yıllık bir ilişkim var yürümediği için ayrıldım ben ama o kabullenmek istemedi. Tam da askere gidecekti benim de içim el vermedi öyle göndermek istemedim gideceği gün aradım. Tam barışmadık ama konuşmaya devam ediyorduk askerde. Bi arkadaşı vardı okuldan onunla 2 ay önce baş başa görüştü olay çıkarmıştım bana arkadaşım o benim dedi ama kıskandım beni çiğnedi gitti buluştu. Ayrılık sebeplerimden biri buydu. Bunun dışında da birlikteyken yazdığı kızlar olmuş! Bana bişey gerektiği için facebook şifresini verdi. Mesajlarını okudum. Meğer bana arkadaşım dediği kız bunun eskiden hoşlandığı ve evlenmeyi düşündüğü bi kızmış! O zaman da anlayamamıştım neden ısrarla görüşmek istediğini. Şimdi askerde olduğu için salak salak hala onu düşünüyorum ya kendine bişey yaparsa tekrar ayrılırsam diyorum. Ama konuşmak midemi bulandırıyor.
NE YAPMALIYIM?????
Salla mendili , gönder o treni :cry:

Boşa zaman kaybı ayrıl neden bunca şeye rağmen düşünürsünüz. Haketmiyor seni!

bas tekmeyı gıtsın
askerdeyken ayrılman daha cok koyar
senı aldatmıs yanı ötesı varmı

Salla gitsin hemde okadar nedenin varken..kendinede hiçbişi yapmaz can kıymetli,anca belki duygu sömürüsü okadar...
Göz göre göre aptal yerine konma

Back
X