merhaba kızlar benim sorum şu, 1 buçuk yıllık bir ilişkim var, Allah'a şükür her şey çok iyi fakat sevgilimin 7 yıllık bir kız arkadaşı var (o kanka diyor) kızla ilk tanıştığımdan beri hiç gözüm tutmadı, sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren, neredeyse hiç kız arkadaşı olmayan, geceleri rahat rahat dışarıda vakit geçiren biri.. ve daha olumsuz bir çok davranışını gördüm neyse bundan 5 ay önce sevgilime ve arkadaşlarına karşı bu kızın bir olumsuz durumu oldu ki benim sevgilime dediklerim çıktı diyelim.. sevgilimde o kızla görüşmeyi kesti, ancak diğer arkadaşları konuşmaya devam ediyormuş, bugün öğrendiğime göre arkadaş ortamına bu kızda gelmiş kısa bir muhabbet geçmiş aralarında.. bu gece sevgilime sadece arkadaşlarınla o kız görüşüyormuş dedim, onun cevabı ise evet muhabbetimiz var bende konuşuyorum oldu. bunun üzerine çok sinirlendim bu defa o durumu açıkladı 'sen benim onunla merhabadan öteye gitmediğii biliyorsun, bugün oradaydı ne yapabilirim, konuştuğum mu var diye açıklama yaptı.. fakat en başta öyle bir cümle kulladığı için çok bozuldum ve ben bu kızdan gerçekten nefret ediyorum, birde büyütüyorum olayları diye bana kızıyor. ne yapmam lazım lütfen fikir verin, böyle bir kız için beni kırmasını kaldıramıyorum, belki ben abartıyorum ama, işin içinden de çıkamıyorum.. okuduğunuz için teşekkür ederim..