önerilerinize ihtiyacım var =(

brctnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
502
0
46
İstanbul
merhaba kızlar benim sorum şu, 1 buçuk yıllık bir ilişkim var, Allah'a şükür her şey çok iyi fakat sevgilimin 7 yıllık bir kız arkadaşı var (o kanka diyor) kızla ilk tanıştığımdan beri hiç gözüm tutmadı, sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren, neredeyse hiç kız arkadaşı olmayan, geceleri rahat rahat dışarıda vakit geçiren biri.. ve daha olumsuz bir çok davranışını gördüm neyse bundan 5 ay önce sevgilime ve arkadaşlarına karşı bu kızın bir olumsuz durumu oldu ki benim sevgilime dediklerim çıktı diyelim.. sevgilimde o kızla görüşmeyi kesti, ancak diğer arkadaşları konuşmaya devam ediyormuş, bugün öğrendiğime göre arkadaş ortamına bu kızda gelmiş kısa bir muhabbet geçmiş aralarında.. bu gece sevgilime sadece arkadaşlarınla o kız görüşüyormuş dedim, onun cevabı ise evet muhabbetimiz var bende konuşuyorum oldu. bunun üzerine çok sinirlendim bu defa o durumu açıkladı 'sen benim onunla merhabadan öteye gitmediğii biliyorsun, bugün oradaydı ne yapabilirim, konuştuğum mu var diye açıklama yaptı.. fakat en başta öyle bir cümle kulladığı için çok bozuldum ve ben bu kızdan gerçekten nefret ediyorum, birde büyütüyorum olayları diye bana kızıyor. ne yapmam lazım lütfen fikir verin, böyle bir kız için beni kırmasını kaldıramıyorum, belki ben abartıyorum ama, işin içinden de çıkamıyorum.. okuduğunuz için teşekkür ederim..

Evet siz biraz abartıyorsunuz gibi görünüyor...

Bence kıza karşı çok fazla önyargılısınız.

Kızı pek tanıdığınızda söylenemez;uzaktan gözlemlerinizle kendinizce yakıştırmalar yapmışsınız kız hakkında.

Son düzenleme:
Kızın nasıl biri oldugu ortada gayet rahat aksamları dışarı çıkan bir tipten ne beklenir zaten.. Eger sevgilinle 1.5 seneden beri berabersen.. Ve o kızdan hoşlanmadıgını söylersen bir kalemde silmesi lazım.. Sonucta sen onun sevgilisisin herşeyden önemlisin seninle bir yolda yürüyor.. Karşı cinstten kanka olmazzz,olamazzz.. Sevgiline sahip çık o kızdan hoşlanmadıgını söyle.. Yada ona seçim yapmasını söyle.. Hem sevgisini de ölçmüş olursunn..

öncelikle "sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren, neredeyse hiç kız arkadaşı olmayan, geceleri rahat rahat dışarıda vakit geçiren biri.." tanımlaması hiç şık gelmedi bana. bu davranışlarda bulunan her kız geniştir, her erkeğe pas verir demek doğru olmaz.

ancak bir yandan öfkenizi anladığım için bir şey diyemiyorum. çok yakın zamanda aynı durumu ben de yaşadım. aynı şekilde herkesle samimi olan, erkek arkadaşımla da yakınlığını gözüme sokmak isteyen biriydi. ben ne zaman sevgilimle olsam on kere arar, mesaj atar; sevgilim telefonu açmasa trip atar vs.

delirdiğimi hissediyordum.

biz de erkeklerle arkadaşık ediyoruz, dostluk ediyoruz. ama ben hiçbir zaman dostumun kız arkadaşını rahatsız edecek boyutta davranmadım ya. hep mesafeli olmaya çalıştım saygıdan.

herneyse biz de minik bir operasyon, birkaç kavga ile çıkarttık o arkadaşı hayatımızdan.

siz de çıkartmışsınız, üstelik sevgiline yaptığı hata ile çıkartmışsınız; o yüzden pek takılma bu konuya derim.
sadece sevgiliye söyleyin, "ben hoşlanmıyorum, hayatımızda istemiyorum" diye.

kendimi düşünüyorum, bir ortamda karşılaşıp merhabalaşmaları bile gererdi evet.
ama yine de soğuk bir merhaba, öyle düşünün.
çok çok rahatsız oluyorsanız ortamlarına siz de girin, çok da kafayı takmayın ama, zira eskisi gibi yakınlaşmadıkları sürece sorun yok

Canım biraz kafanda büyütmüşsün bu durumu gibi geldi bana. Yani belli ki kız öylesine bir kız. Özel bişeyler olsaydı zaten anlar hissederdin. Bu durum tamamen seninle alakalı. Yani sen kızdan hazetmiyorsun, haklı da olabilirsin ama sevgilinin bi suçu yok. Bunca yıldır tanıyorlarmış birbirlerini, öyle pat diye hayatından çıkarması, bir ortamda karşılaştılar mı kıza bir merhaba bile demeden sırtını dönmesi öyle sandığın kadar kolay bişey değil. Bunun için sevgiline kızmamalısın. Sosyal bir yüktür bu. Hem zaten seni anlamış sevgilin, meraba-meraba modunda görüştüğünü de söylemiş. Ama aralarındaki hukukun kopması zamanla olacak birşeydir.
Ayrıca ortada fol yok yumurta yokken böyle kıskançlık etmen ters teper. Tecrübeyle sabit. Bir kızı sevgilinden kıskanıyorsan sen o kızı "arzulanan" biri haline getirirsin, sana rakip olduğunu kabul ettiğin mesajını verirsin. Yani eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekten başka bir işe yaramaz ;) kıskanmak yok, derin nefes al, akışına bırak.

yaaaa varyaaaa sinir oldugum durumlardan biride buuuu!!!!

benimde basimda boyle bi kiz var.. askimin arkadasinin sevgilisi... bu bayramda bende o kizla tanisdim bana karsi cok sicak davrandi ama sevdigime oyle sicak ilgili davranmasii benim sinirimi bozuyo...

canim benim seni cokkk iyi anliyorum ama malesef soyle yap boyle yap diyemiyorum cunku benimde basimda var:50:

Kesinlikle o kızın çıkması gerekiyo sizin hayatınızdan, elinden ne geliyorsa yap, çıkar o kızı, hep söylerim ben karşı cinsten kanka olmaz, zaten şu zamanda bütün kankaları görüyoruz önce kanka ayarlarında sonra bir anda o kankalik ne hikmetse sevgiliye dönüşüyo .artık yeni moda bu bu herkes kankasiyla çıkıyo. Yani tavrını kesinlikle koy ve çıkar o kızı hayatından canım benim.

Kesinlikle o kızın çıkması gerekiyo sizin hayatınızdan, elinden ne geliyorsa yap, çıkar o kızı, hep söylerim ben karşı cinsten kanka olmaz, zaten şu zamanda bütün kankaları görüyoruz önce kanka ayarlarında sonra bir anda o kankalik ne hikmetse sevgiliye dönüşüyo .artık yeni moda bu bu herkes kankasiyla çıkıyo. Yani tavrını kesinlikle koy ve çıkar o kızı hayatından canım benim.

Şiddetle katılıyorum !!!!:47:

Karşı cinsten asla kanka olmaz. Yerinde olsam o kızı sevgilimin hayatından öyle yada böyle söker atarım. Sevgilin senin için birilerini silmesi gerekiyorsa silecek. Sonuçta annesi yada babası değil bu kişi. Sözde kankası. İsterse tek kalemde siler. Silmeli

bence de biraz abartmışsınız sanırım..haklı olabilirsiniz bu gerçekten rahatsız edici bir durum ama bunu sevgilinizi kaybetmeyecek şekilde dile getirin.yani o kızın rahtasız olduğunuz yönlerini ona göstererek.umarım her şey güzel olur

Erkek arkadaşınızın aklına olmayan şeyi sokarsınız.
Bu kadar üstüne gitmeyin

senden önce o kız varsa ve 7 yıllık arkadaşlık sonucu aralarında birşey olmadıysa dahada olmaz. Senden önce o vardı kız veya erkek arkadaşın isteseydi ilişkileri olurdu ve bu durumda sen olmazdın. Kıskançlık yapma bence.

Kızın nasıl biri oldugu ortada gayet rahat aksamları dışarı çıkan bir tipten ne beklenir zaten.. Eger sevgilinle 1.5 seneden beri berabersen.. Ve o kızdan hoşlanmadıgını söylersen bir kalemde silmesi lazım.. Sonucta sen onun sevgilisisin herşeyden önemlisin seninle bir yolda yürüyor.. Karşı cinstten kanka olmazzz,olamazzz.. Sevgiline sahip çık o kızdan hoşlanmadıgını söyle.. Yada ona seçim yapmasını söyle.. Hem sevgisini de ölçmüş olursunn..
ne yani, gece dışarı çıkan bir tip ille kötü kadın mıdır? her şey beklenir yani? o çocuğu 7 yıldır tanıyor,bir şey yapmamış,üstüne filan atlamamıi ama her şey beklenir tabii,ölçütümüz gece dışarı çıkmaksa
:52:
senden önce o kız varsa ve 7 yıllık arkadaşlık sonucu aralarında birşey olmadıysa dahada olmaz. Senden önce o vardı kız veya erkek arkadaşın isteseydi ilişkileri olurdu ve bu durumda sen olmazdın. Kıskançlık yapma bence.

eline sağlık,katılıyorum.

Nerden biliyorsunuz aralarında bişi geçmediğini ki,zamanında birşey yaşamıslardır daha sonra kanka olmuslardır olamazmı ! Bir insan bu kadar da geniş olabilir bu devirde..Erkek daima saklar.. Karşı cinsten kanka olmaz.
:53:

Şiddetle katılıyorum !!!!:47:
bende :):)

kesinlikle katılıyorum çok kaba bir tabir var fakat burada kullanmıyorum kanka ayağı ...... ayağı diye anlayanlar anlar kesinlikle uzaklaştır canım o kızı erkek arkadaşından ben çok fazla erkek arkadaşa sahip olan ve vakitsiz beraber olan kızları hiçbir zaman onaylamıyorum bayanlığın bir ağırlığı ve asaleti vardır bir genç kız hiçbirzaman bu kadar geniş olmamalıdır ... ben güvenmiyorum o tiplere kimse kusura bakmasın:19:

valla ne yalan söyliim ister kıskançlık olsun ister manyaklık ister önyargı herneyse bende olsam böyle düşünürüm...
kesin bi dille konuş sevgilinle...
başlarım kankana de kızla erkeğin kanka olduğu nerde görülmüş de...
yada sende hemen bi kanka edin erkek olsun...

Nerden biliyorsunuz aralarında bişi geçmediğini ki,zamanında birşey yaşamıslardır daha sonra kanka olmuslardır olamazmı ! Bir insan bu kadar da geniş olabilir bu devirde..Erkek daima saklar.. Karşı cinsten kanka olmaz.
:53:

Ne alaka...
Benim çok sevdiğim ve çok güvendiğim yıllardır samimi olduğum erkek arkadaşlarım var...

Kanka mi o da ne? iliskide böyle olunmasi gerektigini düsünenlerdenim. Ve evet en iyi iliskiler uzun süreli bir arkadaslik gecimisi olanlardan cikiyormus. Bir de su durum var, diyelim siz kavga ettiniz, gidip kankasina anlatcak eger kiz da sizi haksiz buluyorsa, ya kanka ya dogru düzgün birini bulamicaz kafa dengi , biz evlensek ya diyip saka yollu takilmalar da olabilecegini yüksek ihtimalle tahmin ediyorum.

5 yilimi kiz yurdunda gecirdigim ve bir cok hikaye duydugum icin olsa gerek. :21:

Tabiki her kanka ya da bayan arkadas esi kötü etkileyecek diye bir sey yok. Herkes ayni olamaz elbette.

Amaa kadinlarin ic güdüleri gelismistir. Iyi bir his almadiysaniz karsidaki bayandan , bitmistir ve iliskiden cikmasi gerekiyordur. Erkek arkadaslari neyine yetmiyor? :33:

Verdiğiniz önerilerden dolayı hepinize tek teşekkür ederim kızlar, anladım ki böyle düşünen tek insan ben değilmişim, hayatımızdan çıkmasını istiyorum evet fakat sevgilimin üstüne gidersem de ters tepecek diye korkuyorum, alttan alttan yapmak lazım çaktırmadan.. bu arada aralarında bir şey bu saatten sonra olmadıysa artık olmaz diyenler olmuş fakat bu arkadaş grubundan birinin kuzeniyle ve yakın zamanda da arkadaş grubundan biri ile çıktı, yani durum 2'lenmiş oldu, 3.nün olmayacağı ne malum değil mi ama? bu konuda sevgilime sonsuz güveniyorum ona karşı asla bir şey hissetmez ancak kızın ona karşı en ufak bir şey bile hissedebileceğini bilmek sinek misali mide bulandırıcı.. bu hafta aynı ortamda bulunmamızı gerektirecek bir durum var sizce nasıl davranmalıyım?

Kanka mi o da ne? iliskide böyle olunmasi gerektigini düsünenlerdenim. Ve evet en iyi iliskiler uzun süreli bir arkadaslik gecimisi olanlardan cikiyormus. Bir de su durum var, diyelim siz kavga ettiniz, gidip kankasina anlatcak eger kiz da sizi haksiz buluyorsa, ya kanka ya dogru düzgün birini bulamicaz kafa dengi , biz evlensek ya diyip saka yollu takilmalar da olabilecegini yüksek ihtimalle tahmin ediyorum.

5 yilimi kiz yurdunda gecirdigim ve bir cok hikaye duydugum icin olsa gerek. :21:

Tabiki her kanka ya da bayan arkadas esi kötü etkileyecek diye bir sey yok. Herkes ayni olamaz elbette.

Amaa kadinlarin ic güdüleri gelismistir. Iyi bir his almadiysaniz karsidaki bayandan , bitmistir ve iliskiden cikmasi gerekiyordur. Erkek arkadaslari neyine yetmiyor? :33:

kesinlikle canım, bir kadın hisseder.. yoksa gereksiz kıskançlıklarım yoktur..

Back
X