önerilerinize ihtiyacım var =(

Verdiğiniz önerilerden dolayı hepinize tek teşekkür ederim kızlar, anladım ki böyle düşünen tek insan ben değilmişim, hayatımızdan çıkmasını istiyorum evet fakat sevgilimin üstüne gidersem de ters tepecek diye korkuyorum, alttan alttan yapmak lazım çaktırmadan.. bu arada aralarında bir şey bu saatten sonra olmadıysa artık olmaz diyenler olmuş fakat bu arkadaş grubundan birinin kuzeniyle ve yakın zamanda da arkadaş grubundan biri ile çıktı, yani durum 2'lenmiş oldu, 3.nün olmayacağı ne malum değil mi ama? bu konuda sevgilime sonsuz güveniyorum ona karşı asla bir şey hissetmez ancak kızın ona karşı en ufak bir şey bile hissedebileceğini bilmek sinek misali mide bulandırıcı.. bu hafta aynı ortamda bulunmamızı gerektirecek bir durum var sizce nasıl davranmalıyım?

canım kesinlikle yüz verme çok soğukta davranma tabi fakat mesafeli ol mutlaka

Sevgilinle çok sıkı fıkı ol sarıl ona,elini bırakma,arada öp.. Gözlerinin içine bak.. Ve o anda kızın hareketlerine bak zaten kıskanıyorsa belli edecektir.. Ama bu arada sevgiline de bak,kendini senden çekiyormu yoksa o da sana karşılık veriyormu.. :34: Canım benim o kız hayatınızdan çıkmazsa senin için hiç rahat olmayacak.. O günden sonra buraya yaz :34:

Sevgilinle çok sıkı fıkı ol sarıl ona,elini bırakma,arada öp.. Gözlerinin içine bak.. Ve o anda kızın hareketlerine bak zaten kıskanıyorsa belli edecektir.. Ama bu arada sevgiline de bak,kendini senden çekiyormu yoksa o da sana karşılık veriyormu.. :34: Canım benim o kız hayatınızdan çıkmazsa senin için hiç rahat olmayacak.. O günden sonra buraya yaz :34:

yaptıklarını uygulamaya çalışacağım. malum gün pazar, emin ol yazacağım..

ayyyyyy nefret ediyorum ya şöyle kızlardann..ne olduğu belliymiş zaten kızın ..hem senin için iyi bi durum sevgilinle zaten çokda iyi değilmiş anladığım kadarıyla araları ..yılışık tipin teki demekki ..alıcan aslında böylesini yolucan saçını başını aklı başına gelsiinn ..canım bende merk ettimm sonucu..çok sıkıcıdır bu gibi durumlar ..bence kızla hiç muhatab bile olma .. lafda sokma pek derim bazen itici gelebiliyo insanlara böyle durumlarda lafı gediğine oturtamazsan ..sevgilinle iyi tut ogün aranı bakalım neler yapıcak ..hadi iyi şanslar ..

ayyyyyy nefret ediyorum ya şöyle kızlardann..ne olduğu belliymiş zaten kızın ..hem senin için iyi bi durum sevgilinle zaten çokda iyi değilmiş anladığım kadarıyla araları ..yılışık tipin teki demekki ..alıcan aslında böylesini yolucan saçını başını aklı başına gelsiinn ..canım bende merk ettimm sonucu..çok sıkıcıdır bu gibi durumlar ..bence kızla hiç muhatab bile olma .. lafda sokma pek derim bazen itici gelebiliyo insanlara böyle durumlarda lafı gediğine oturtamazsan ..sevgilinle iyi tut ogün aranı bakalım neler yapıcak ..hadi iyi şanslar ..

Öyle kızlar çok arkadaşının sevgililerine göz dikenler gözü yokmuş gibi yapıp içten fesatlık yapanlar

benimde içimden gelen kızı yolmak da işte neyse..

istesem de yakın olamam zaten. saçını başını yolmamak için kendimi tutayım da ben =)

valla ben bu konularda gözü karayımdır hatta yakın arkadaşlarımın eski sevgililerinin çıktığı kızlara bile arkadaşlarımdan çok ben gıcık olurum dik dik bakarım falan:23: :1: özellikle o kanka ayağına yatan erkek arkadaş sevdalısı aptal kızlara acayip uyuz olurum :35:
yapman gerekenin fazlasını yap canım o kızı o günden sonra tamamen uzaklarştır kendinden ve sevgilinden

Son düzenleme:
Bu kadar kıskançlık neden bayanlar .7 yıllık bir arkadaşlık var ortada. Artık dostluk olmuş bu durum. 7 yılı kanka lık gibi bir tabirle sınırlama olmaz. Bu kankalık değil dostluk.Eğer o kız isteseydi. Bu erkeği sevgili yapardı kendine ki bu 7 yıliçinde kızın sevgilileri veya sevgilisi olmuştur.Siz ne yaparsanız yapın erkek aldatacaksa aldatır. Bari şu veya bu kadın diye akıllarına düşürmeyin.

Bu olayın aynısını bende yaşadım. Arkadaşımız eşine dediği senle evlenmeden önce o vardı. Bu benim kulağıma 1 yılsonra eşi tarafından söylendi.Ve kız kocasının bu sözüne hak vermiş bu arada ben kızla arkadaş olmuştum zaten.Ama benim yüzümden kavgalar olmuş.Kocasının senden önce cümlesiyle hak vermiş.

Bende aynısını ondan önce ikimizxin olduğunu 5 yıllık arkadaş olduğumuzu isteseydik içimizden gelseydi bizim evlenebileceğimizi söyledim.Zaten o zaman yanlış düşündüğünü kocasının cümlesiyle bunu kabulettiğini söyledi.
Şimdi başka şehirdeler ama geldiklerinide görüşüyoruz. Hatta kocasına karşı bayan dayanışması bile yapıyoruz..:)

evet kızlar cevap yazmam biraz fazla zaman aldı kusura bakmayın.. malum gün gayet mesafeli gayet sakin geçti.. kızla hiç muhatap olmadım yalnız geldiğinde bir merhaba.. onun haricinde o bize yakınlaşmaya çalıştı benim mesafe koyduğumu anladığı için; siz napıyorsunuz, siz nasılsınız, nasıl gidiyor şeklinde sevgilim ve bana ortak sorular sordu, sevgilimde benim yanımda gayet bana karşı ilgili ve samimiydi, o da aynı şekilde hiç muhatap olmadı.. Sanırım sonuç olarak kıza istediğim mesajı vermiş oldum ki, o da ayağını denk aldı ve yapması gerekeni yaptı, konuşmasak bile verdiğim mesajı anlamış aferin kıza =) bir problem yok şu an için her şey istediğim gibi.. Ve eminim ki o benim tırnağım bile olamaz, boşuna kuruntu yapıyorum.. öptüm hepinizi ve bana destek olduğunuz için hepinize teşekkürler kızlar..

Back
X