• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinize ihtiyacım var.

Canım sen yine belli bir kısmını veriyormuşsun. Ben olduğu gibi hepsini veriyorum. Onlardan günlük ufak tefek harçlıklar alıyorum malesef. Bende maaşımı eksik söylemeye başladım o nedenle ayda 300'e yakın kalıyor. Ama zamanında hep tüm paramı verip harçlıklarda yetmeyince kredi kartına yüklendim. Şimdi o paramın çoğu borca gidiyor. Vermicem desen olmuyor borç ödüyoruz inanın o paralar bile yetmiyor borçlara. Bence altın al at köşeye. Ben bundan sonra resti çekip bir çeyrek alıp üstüne vericem aileme. Sende öyle yapabilirsin. Aileme para vermem diye bikaç yorum gördüm ama malesef her aile veya her ailenin maddi imkanları aynı değil. Kendi açımdan söylemem gerekirse çok kızsam da, bazen ailemle inanılmaz kavgalar etsem de o parayı vermek mecburiyetinde kalıyorum. Seninde böyle bir durum içinde olduğunu anlıyorum.

AYNEN canım aynı durumdayız ben kızamıyorum veriyorum .. ama kredi kartı borcum sınıra dayadı beni her ay plan yapıyorum :S :S ama gine de tutturamıorum ödeme planını

Back