- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
bayanlar merhaba... bu akşam uzun gece yolculuğu yapacağım... ama otobüste asla uyuyamayanlardanım daha önce de gece yolculugu yaptım saatlerce sinirden ağladığımı biliyorum. mecbur olmasam asla gece yolculuğuna çıkmazdım ama mecbur kaldım... şimdiden stres yaptım normalde saat 1 de uyuyan biriyim bu gece de uykum gelecek ama ben uyuyamayacağım anlatamıyorum o duyguyu otobüste ayaklarım uyuşuyor başımı koyduğum koltuk sanki diken birde o tatlı uyku bastırınca uyku uyanıklık arası tam bir işkence oluyor sürekli sıçrıyorum yerimden ...en son gece yolculuğumda sabah indiğimde bir daha asla demiştim tüm geceyi sinirden ağlayarak geçirdim eşimde bir okadar uyudu ona da ayrı sinir oluyorum zaten... ben inanırmısınız severek yaptığım mp3 playlistimdeki şarkılardan bile tiksindim o gece... şimdi sizden öneri istiyorum uyumak için ne yapabilirim... papatya,melisa, rezene karışımı bir çay içmeyi düşünuyorum binmeden önce işe yararmı bilmiyorum.bana önereceğiniz yöntemler var mı sevgili kk üyeleri...