önerilerinize ihtiyacım var :(

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
bayanlar merhaba... bu akşam uzun gece yolculuğu yapacağım... ama otobüste asla uyuyamayanlardanım daha önce de gece yolculugu yaptım saatlerce sinirden ağladığımı biliyorum. mecbur olmasam asla gece yolculuğuna çıkmazdım ama mecbur kaldım... şimdiden stres yaptım normalde saat 1 de uyuyan biriyim bu gece de uykum gelecek ama ben uyuyamayacağım anlatamıyorum o duyguyu otobüste ayaklarım uyuşuyor başımı koyduğum koltuk sanki diken birde o tatlı uyku bastırınca uyku uyanıklık arası tam bir işkence oluyor sürekli sıçrıyorum yerimden ...en son gece yolculuğumda sabah indiğimde bir daha asla demiştim tüm geceyi sinirden ağlayarak geçirdim eşimde bir okadar uyudu ona da ayrı sinir oluyorum zaten... ben inanırmısınız severek yaptığım mp3 playlistimdeki şarkılardan bile tiksindim o gece... şimdi sizden öneri istiyorum uyumak için ne yapabilirim... papatya,melisa, rezene karışımı bir çay içmeyi düşünuyorum binmeden önce işe yararmı bilmiyorum.bana önereceğiniz yöntemler var mı sevgili kk üyeleri...

Uyku ilacı alın gece yarısı. Tesir edene kadar 1gibi uyumuş olursunuz.

Yoğurt,süt,ayran filan da işe yarayabilir.
Otobüs tutmuyorsa bunları da deneyebilirsin.

yarayabilir çaylar hatta eczaneye gidin anlatın size daha etkii bir çay verir. bir de bir gün öncesinden hiç uyumayın bence
canım benım uykum deli gibi olsada uyuyamıyorum ben istersem 3 gün uykusuz kalıyım otobüste asla uyuyamıyorum :KK43: narkozla falan uyutmaları lazım sanırım :)

Bende sizin gibiyim yılda dört beş kez 13 ssaatlik yolculuk yapma mecburiyetim vardı memleketten üniye Gitmek için. Uyuyamazdım. Akşam hafif bişeyler yiyip gece iki bardak ayran içerdim. Gece içtiğim ayran fena uykumu getirir tatlı tatlı uyurdum azda olsa beni kendime getirirdi o uyku. Ayran candır :p

Bende sizin gibiyim yılda dört beş kez 13 ssaatlik yolculuk yapma mecburiyetim vardı memleketten üniye Gitmek için. Uyuyamazdım. Akşam hafif bişeyler yiyip gece iki bardak ayran içerdim. Gece içtiğim ayran fena uykumu getirir tatlı tatlı uyurdum azda olsa beni kendime getirirdi o uyku. Ayran candır :p
deneyim ben ayran olayını ozaman :) bir arkadaş daha önermiş :) çok saolun♥

öyle çayları içme alışkanlığınız yoksa karıştırıp içmeyin bence, üstelik yola çıkacakken. belki sizi daha da rahatsız edebilir. hep içtiğiniz ve sizi rahatlatan bişeyler olsun. uzun yolculuklar yaparım sık sık. gece yolculuğundan çok keyif aldığımda oldu,kendi kendime küfretttiğimde. oturduğunuz koltuk çok etkili bence. bazı koltuklarının tasarımı beni çok rahatsız ediyor deli oluyorum yolculuk burnumdan geliyor. ama iyi bir koltuksa hiç acımam uyurum. belki sizinkide öyle bişeydir:KK64:

öyle çayları içme alışkanlığınız yoksa karıştırıp içmeyin bence, üstelik yola çıkacakken. belki sizi daha da rahatsız edebilir. hep içtiğiniz ve sizi rahatlatan bişeyler olsun. uzun yolculuklar yaparım sık sık. gece yolculuğundan çok keyif aldığımda oldu,kendi kendime küfretttiğimde. oturduğunuz koltuk çok etkili bence. bazı koltuklarının tasarımı beni çok rahatsız ediyor deli oluyorum yolculuk burnumdan geliyor. ama iyi bir koltuksa hiç acımam uyurum. belki sizinkide öyle bişeydir:KK64:
iki kere yaşadım ikiside hüsran :KK43: az büyük olsa koltuklar bacaklarımı toplayabilsem eşimin kucagına kıvrılcam ama yok :KK43: bitki çaylarını herzaman içerim daha etkili olsun diye mix yapıyım dedm saolun öneriniz için

Bende uyuyamam. Uyku ilacı bile çare olmadı.
Herkes fosur fosur uyurken ben bir an önce mola versekte insem yurusem derdinde oluyorum.

X