Önerilerinize ihtiyacim var

Espri yaptım zaten o oteli genelde balayı çiftleri tercih ediyor.
bunları bende severimde 1 hafta ağaç çiçek böcek sıkıcı olmaz mı?
Gerçekten sıkılmam, çok seviyorum o tarz şeyleri. Şehir hayatindan, kalabaliktan aşırı derecede sıkıldım, doğayı özledim ve bu yüzden kalabalık tatil yerlerindense doğal ve sakin yerleri istiyorum.

Çanakkale tavsiye ederim. 1 günlük yemek dahil kişi başı 60 liraya şehitlik turları var merkezden. 1 gün şehitliği rehber eşliğinde gezersiniz. Ardından şehir turu yaparsınız. Kordon da gezersiniz. 1 gün gökçeadaya gider orada kalırsınız. Başka bir gün Geyikliye geçer Bozcaadaya gider bisiklet binersiniz.

geçen yaz sevgilimle 1200 tl civarı bir bütçeyle ege turuna çıktık, arabamızla yolculuk yaptık, çadırımız vardı kamp yerlerinde kaldık günlük 30 tl, 4 gün içinde izmir, kuşadası, bodrum, marmaris, datça, pamukkaleyi gezdik konakladık ve döndük, çok da zevkliydi paramız bile arttı. çadırda kalmak belki size cazip gelmeyebilir ama sadece bir fikir... :)

tabi ki olimpos, tam öğrenci yeri, fiyatlar süper, deniz süper, ortam süper, kadir in ağaç evlerine bakın bir, başka bungalow kampları da var, ister oda kahvaltı ister tam pansiyon.
alternatif olarak fethiye yi önerebilirim, kayaköy sanat kampında çok iyi vakit geçirebilirsiniz çok kafadengi bir yer. mutlu her konuda yardımcı olur.

tabi ki olimpos, tam öğrenci yeri, fiyatlar süper, deniz süper, ortam süper, kadir in ağaç evlerine bakın bir, başka bungalow kampları da var, ister oda kahvaltı ister tam pansiyon.
alternatif olarak fethiye yi önerebilirim, kayaköy sanat kampında çok iyi vakit geçirebilirsiniz çok kafadengi bir yer. mutlu her konuda yardımcı olur.
Olimpos'u biraz araştırdım. Bungalowların iç yapısını merak ettim; büyük tek kişilik bir oda gibi mi? Yoksa değişiyor mu?

Olimpos'u biraz araştırdım. Bungalowların iç yapısını merak ettim; büyük tek kişilik bir oda gibi mi? Yoksa değişiyor mu?

değişik tipleri var, klimalı bungalowları seçersen çift kişilik normal bir oda, duşu tuvaleti var, hiçbir lüksü yok, ayna, dolap, yatak, banyoda da duş tuvalet o kadar, ama fiyatlar çok uygun, ortam da çok keyifli. eğer ikinizin de konfor takıntınız yoksa, gündüz ormanda yürüyelim, denize girelim akşam çimlere uzanıp yıldızları izleyelim derseniz tam size göre. tesislerin internet sitelerinde odaların resimleri var ordan bakabilirsin.

değişik tipleri var, klimalı bungalowları seçersen çift kişilik normal bir oda, duşu tuvaleti var, hiçbir lüksü yok, ayna, dolap, yatak, banyoda da duş tuvalet o kadar, ama fiyatlar çok uygun, ortam da çok keyifli. eğer ikinizin de konfor takıntınız yoksa, gündüz ormanda yürüyelim, denize girelim akşam çimlere uzanıp yıldızları izleyelim derseniz tam size göre. tesislerin internet sitelerinde odaların resimleri var ordan bakabilirsin.
Anladim, cok teşekkür ederim.
Bir de güvenlik durumu nasil oluyor?
Bungalowların birbirine uzaklığı ne kadar. Sadece erkek arkadaşım ve ben olursak ailem aynı odada kalmayi sorun edebilir, bu benim icin bir zorluk olusturuyor. Iki ayrı yerde kalma durumunu düşündüm ama maddi açıdan asiri olur mu bilemeyecegim.

Anladim, cok teşekkür ederim.
Bir de güvenlik durumu nasil oluyor?
Bungalowların birbirine uzaklığı ne kadar. Sadece erkek arkadaşım ve ben olursak ailem aynı odada kalmayi sorun edebilir, bu benim icin bir zorluk olusturuyor. Iki ayrı yerde kalma durumunu düşündüm ama maddi açıdan asiri olur mu bilemeyecegim.

bungalowlarbirbirine yakın, güvenlik açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum, tek kişilik oda olunca fiyatlar biraz daha artıyor tabi, birer arkadaş daha alın yanınıza :)

Back
X