K
karameleks
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karameleks
-
Ben Aşkimin Yazdiği Msji Aynen Size Aktariyorum ''benim Anlamadiğim Yan Yanayken Dünyanin En Güzel En Mutlu çiftiyiz.ama Ayri Kaldiğimizda Paylaşamadiğimiz Olay Ne Ben Onu Anlamiyorum'' Aynen Onun Dediği Gibi Yan Yanayken Herşey Mükemmel Ama Benim Ayriliğa Hiç Tahammülüm Yok çok Kiskancim Ve Bunu çok Belli Ediyorum 7 Aydir Birlikteyiz Onun Beni Daha 1 Kere Bile üzdüğünü Hatirlamiyorum Tüm Sorun Benden Kaylankaniyor Ama Ne Yapim Kendie Söz Geçiremiyorum çok Seviyorum Onu Yaaa
canım bencee içinden geldiği davran mutluluğunu sevgini nsaıl yaşamak istiosan öle yaşa ve yaşat paylaşş sonra gün gelir biraz uzaklaşimm dersin farkında olmadan arada o kadar mesafe olurki tahmin bile edemezsin sonrada keşke böle yapmasaydım dersin pişmanlık duyabilirsin herşeyi akışına bırak nasip bu ne yaparsan herşey olacagına varır eger gerçekten seviyorsan bence kendini sakın geri çekme içinden geldiği gibi yaşa hayatında hiç bişeyi erteleme giden zaman geri gelmio unutmaki yaşanan günün tekrarı yok hayatında keşkelere yer vermeee keşke demek istemiosan mutluluklarr...a.s.
hanı derler ya ıcı benı yakar dısı mılletıı yıyenın mıdesı bulanır yemıyenın azxı sulanır arkadas evlende gor kocanın kahrı ceılmıyo valla bekarlık sultanlık dıye bosa dememıslrrr
ben kendı fıkrımı yazdım canım herkesın dusuncesı kendıneeeSANA KATILMIYORUM ARKADAŞIM EVLENMEK YUVA KURMAK ÇOK KUTSAL OLGULAR,İNSANIN BİR AMACI BİR UMUDU OLUYO EVLENİNCE.TABİ DOĞRU İNSANI BULMAK ÖNEMLİ
BULDUĞUNA İNANAN HERKES EVLENMELİ BENCEa.sEVLİLİK GÜZEL ŞEY.HELE BİRDE ÇOCUK OLSUN TADINDAN YENMEZ O ZAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?