önerilerinizi bekliyorum :(

özlemez mi insan.
ama eşiniz de özlüyordur emin olun, hem onun için daha acı, sizin yanınızda bebeğiniz var, o yalnız.
bence ona çok yansıtmamalısınız. Sizin yaşadıklarınız da asla kolay demiyorum, elbette tek başına çocuk büyütmek ve bir de böyle aile meseleleri ile uğraşmak zordur, ama yine de gece yattığınızda yanınızda bebeğiniz var.
Allah kolaylık versin, bence siz onun gönlünü alın bir sonraki sefer, o da sizin gönlünüzü yapacaktır. Kıymayın birbirinize, görünen o ki, birbirinizden başka da bir şeyiniz yok, değil mi.

öyle,evet.ne bileyim gurur yaptım küfür meselesine
 
Bir kere ne olursa olsun ayrı yaşamak hata. Bu evlilik değil böyle evlilik olmaz. Mesafe insanı uzaklastirir evliliği bitirme noktasına getirir.
 
Simdilik alttan alma kufur etmis sonucta ama uzatma bence. Bi daha da bu gereksiz konular icin iliskinizi yipratma. Sen konusmayi biraktiginda emin ol her sey daha guzel olcak. Tecrube ettim ordan biliyorum.

Bir daha bu konuyu açmayacağım evet. Ama bu barışmayı nasıl halledeceğini bilmiyorum. Ben buna küfretsem se bir şey degismez siye dusunsun istemiyorum.ama uzatmak da istemiyorum.
 
Haklısınız,canım çok sıkkın olunca bütün sorunlarım geliyor aklıma.eşim yok yanımda,bütün sorunlar,sorumluluklar üstümde.evet,sabredip anlatmamam lazım bu konuda kendimi törpülemem gerekecek.mülk edinmek istemiyor,nasılsa yaparız emekliliğe kadar diyor,çok rahat. çocuk için de söylüyorum,bazen ikna olacak gibi oluyor,sonra kaynanam yeni bir tv istiyor işte.
Biraz daha somut dile getirin isteklerinizi.
Aileniz yanınızda değil mi? Biraz onlarla vakit geçirin.
Ve kimse kufru haketmez, siz aramayın, bırakın o arasın. Yoksa ilk adım hep sizden beklenir
 
Biraz daha somut dile getirin isteklerinizi.
Aileniz yanınızda değil mi? Biraz onlarla vakit geçirin.
Ve kimse kufru haketmez, siz aramayın, bırakın o arasın. Yoksa ilk adım hep sizden beklenir

Ailemle vakit geçiriyorum elbette. Ama onlar birbiriyle pek anlasamiyor. Bu da bizi çocukları etkiliyor.
Aramak istemiyorum ben de. Bir yandan da şehit olursa kendimi affetmem diyorum
 
Back
X