• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerilerinizi bekliyorum :(

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 248558" data-quote="river song" data-source="post: 51845904" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51845904" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51845904">river song .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> özlemez mi insan.<br /> ama eşiniz de özlüyordur emin olun, hem onun için daha acı, sizin yanınızda bebeğiniz var, o yalnız.<br /> bence ona çok yansıtmamalısınız. Sizin yaşadıklarınız da asla kolay demiyorum, elbette tek başına çocuk büyütmek ve bir de böyle aile meseleleri ile uğraşmak zordur, ama yine de gece yattığınızda yanınızda bebeğiniz var.<br /> Allah kolaylık versin, bence siz onun gönlünü alın bir sonraki sefer, o da sizin gönlünüzü yapacaktır. Kıymayın birbirinize, görünen o ki, birbirinizden başka da bir şeyiniz yok, değil mi. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> öyle,evet.ne bileyim gurur yaptım küfür meselesine</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 787447" data-quote="Birgaripinsan" data-source="post: 51845914" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51845914" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51845914">Birgaripinsan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ay bi de adam baska sehirde aman canim ya Allah askina birak eltiyi kv yi zaten zor sey ayri yasamak olan huzurunuzu da bozmayin. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>evet kavga çıkaran kişi oldum ne yazık ki.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 838609" data-quote="katmerlibela" data-source="post: 51845967" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51845967" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51845967">katmerlibela .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> öyle,evet.ne bileyim gurur yaptım küfür meselesine </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> yok o hiç hoş değil, o konuyu muhakkak konuşun</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 838609" data-quote="katmerlibela" data-source="post: 51845979" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51845979" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51845979">katmerlibela .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> evet kavga çıkaran kişi oldum ne yazık ki. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Simdilik alttan alma kufur etmis sonucta ama uzatma bence. Bi daha da bu gereksiz konular icin iliskinizi yipratma. Sen konusmayi biraktiginda emin ol her sey daha guzel olcak. Tecrube ettim ordan biliyorum.</div>

<div class="bbWrapper">Bir kere ne olursa olsun ayrı yaşamak hata. Bu evlilik değil böyle evlilik olmaz. Mesafe insanı uzaklastirir evliliği bitirme noktasına getirir.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 248558" data-quote="river song" data-source="post: 51846005" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51846005" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51846005">river song .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> yok o hiç hoş değil, o konuyu muhakkak konuşun </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Geri almayacak eminim. Sen öyle yaparsan ben de böyle yaparım,hakettin vs..</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 826776" data-quote="Sanane be" data-source="post: 51846120" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51846120" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51846120">Sanane be .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bir kere ne olursa olsun ayrı yaşamak hata. Bu evlilik değil böyle evlilik olmaz. Mesafe insanı uzaklastirir evliliği bitirme noktasına getirir. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Eş götürülemez bölgede malesef</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 787447" data-quote="Birgaripinsan" data-source="post: 51846013" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51846013" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51846013">Birgaripinsan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Simdilik alttan alma kufur etmis sonucta ama uzatma bence. Bi daha da bu gereksiz konular icin iliskinizi yipratma. Sen konusmayi biraktiginda emin ol her sey daha guzel olcak. Tecrube ettim ordan biliyorum. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Bir daha bu konuyu açmayacağım evet. Ama bu barışmayı nasıl halledeceğini bilmiyorum. Ben buna küfretsem se bir şey degismez siye dusunsun istemiyorum.ama uzatmak da istemiyorum.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 838609" data-quote="katmerlibela" data-source="post: 51845709" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51845709" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51845709">katmerlibela .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Haklısınız,canım çok sıkkın olunca bütün sorunlarım geliyor aklıma.eşim yok yanımda,bütün sorunlar,sorumluluklar üstümde.evet,sabredip anlatmamam lazım bu konuda kendimi törpülemem gerekecek.mülk edinmek istemiyor,nasılsa yaparız emekliliğe kadar diyor,çok rahat. çocuk için de söylüyorum,bazen ikna olacak gibi oluyor,sonra kaynanam yeni bir tv istiyor işte. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Biraz daha somut dile getirin isteklerinizi.<br /> Aileniz yanınızda değil mi? Biraz onlarla vakit geçirin.<br /> Ve kimse kufru haketmez, siz aramayın, bırakın o arasın. Yoksa ilk adım hep sizden beklenir</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 657098" data-quote="turuncupijama" data-source="post: 51846845" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51846845" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51846845">turuncupijama .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Biraz daha somut dile getirin isteklerinizi.<br /> Aileniz yanınızda değil mi? Biraz onlarla vakit geçirin.<br /> Ve kimse kufru haketmez, siz aramayın, bırakın o arasın. Yoksa ilk adım hep sizden beklenir </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ailemle vakit geçiriyorum elbette. Ama onlar birbiriyle pek anlasamiyor. Bu da bizi çocukları etkiliyor. <br /> Aramak istemiyorum ben de. Bir yandan da şehit olursa kendimi affetmem diyorum</div>

Back