Agziniza saglik tam anlami ile baskalarina gosterdigi degerin 10da 1ini goremememddn kaynakli, yoksa onu almamis bunu yapmamis orasi biraz benim bahanem haklisiniz ,sacma olacak ama yengesinin arabasinin servisinde 4 saat bekliylrsa bana da 5dk ayirmali diye dusundum sadeceEşiniz 38 yaşinda..
Ailesine tutumu pek degismez...
Belliki savsaklamis acelesi yoktu diye dusunmuştur filan..
Sizin konunuz onceligi size vermemesi sanirim..
Yani zaman zaman arka planda kaldigimiz durumlar oluyor cokta buyutmeyin bence..
Kendi işinize kendiniz özen gosterirsiniz olur biter. Herseyinizde sorun cikmiyorsa..
Aranizda guzelce konusup yardimda bulunmasinin onun icin daha onemli oldugunu dile getirirsiniz..
Haklisiniz tabi de , insan madem adamin gun icerisinde bos vakti oluyor demekki 5 dk da karisina ayirsin istiyor , cok mu sey istemisim :/EFT gönderene kadar internet bankacılığından dolar alsana be ablacım! Niye gereksiz tartışmalara giriyorsun, her şeyin kolayı var
Valla yengesinin arabasını yaptıracak kadar parası varsa eğer bence o kadar zor durumda değildir.Ben cumarteside tam gün çalisiyorum ne yazikki , sabah 8bucuk aksam 6bucuk, bir tek pazar gunum kaliyor, onda da yemek temizlik camasir market alisverisi derken sabahtan aksama ancak yetisiyor.Havale yaparim dememin nedeni kotu niyetle degildi , onu zora sokmamak adina idi, biliyorum odemeleri var nakiti sıkıntılı.tamamen bu nedenle soyledim
Kisa yaziyim derken eksik yazmis olablrlm kusurabakmayin . Yok yok parasini yengesi veriyor benim esim tamamen isin iscilik boyutunta arabayi al gotur gel geri birak tarafiValla yengesinin arabasını yaptıracak kadar parası varsa eğer bence o kadar zor durumda değildir.
Bu kadar düşünceli oluşumuzu erkekler pek anlayamıyor bence. O biriktirdiğiniz dolarları yarın bir gün sizden isteyecek emin olun.
Evet bu detayları eklememişsiniz.Kisa yaziyim derken eksik yazmis olablrlm kusurabakmayin . Yok yok parasini yengesi veriyor benim esim tamamen isin iscilik boyutunta arabayi al gotur gel geri birak tarafi
Kendinize banka hesabiniza bagli doviz ve yatirim hesabi acip istediginiz zaman alip satabilirsiniz. Hem kendi yatiriminiz olur. Hemde bu isi internet uzerinden halledebilirsiniz.Ben cumarteside tam gün çalisiyorum ne yazikki , sabah 8bucuk aksam 6bucuk, bir tek pazar gunum kaliyor, onda da yemek temizlik camasir market alisverisi derken sabahtan aksama ancak yetisiyor.Havale yaparim dememin nedeni kotu niyetle degildi , onu zora sokmamak adina idi, biliyorum odemeleri var nakiti sıkıntılı.tamamen bu nedenle soyledim
Halledebilirsiniz diye dusunuyorum. erkekler bazen cok fedai oluyorlar borc biliyorlar ustlerine herseyi.. kendinizle ilgili eşinize ailesini ortaya katmayarak bir konuşma yapin ama aile fertlerini hedef alarak yaparsaniz gicik kapabilir. Siz kendi aile hayatinizla ilgili sohbetinizi edin tartismanizi yapin baş basa.. hallolur insallah.Agziniza saglik tam anlami ile baskalarina gosterdigi degerin 10da 1ini goremememddn kaynakli, yoksa onu almamis bunu yapmamis orasi biraz benim bahanem haklisiniz ,sacma olacak ama yengesinin arabasinin servisinde 4 saat bekliylrsa bana da 5dk ayirmali diye dusundum sadece
Eşimden ilgi beklemek mi sacma onu anlayamadimBu kadar saçma bir tartışma konusu görmedim.
Allah razı olsun baslangicta yazarken cekindim , ancak iyi ki yazmisim diyorum , 2senelik evliyim ve eminim burada benden cok daha tecrubeliler vardir. Okudunuz yorum yaptiniz zaman ayirdiniz hakkinizi helal edin.Halledebilirsiniz diye dusunuyorum. erkekler bazen cok fedai oluyorlar borc biliyorlar ustlerine herseyi.. kendinizle ilgili eşinize ailesini ortaya katmayarak bir konuşma yapin ama aile fertlerini hedef alarak yaparsaniz gicik kapabilir. Siz kendi aile hayatinizla ilgili sohbetinizi edin tartismanizi yapin baş basa.. hallolur insallah.
Biraz canin skılmış.. oluyor evliliklerimizde bunlar..duygularin da haklisin ama cok uzme kendini surekli seni ihmal etmiyorsa.. helal olsun ne demek.. için rahatladiysa ne mutlu.. ferahlayin iyi olun insallahAllah razı olsun baslangicta yazarken cekindim , ancak iyi ki yazmisim diyorum , 2senelik evliyim ve eminim burada benden cok daha tecrubeliler vardir. Okudunuz yorum yaptiniz zaman ayirdiniz hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?