Önerilerinizi bekliyorum...

Durusu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
18
6
86
35
Merhabalar , dilimin döndugunce kimseyi sıkmadan kisa yazmaya calisacagim . Ben 29 esim ise 38 yasinda. 2senelik evliyiz. Her evlilikte oldugu gibi anlasmazliklar oluyor , ancak bizde daha bir sık oluyor ne yazikki :/ aonuncusu da ne yazikki 1 saat once oldu. 10 gün önce esimden 100dolar almasini istedim(ufakta olsa maasimdan artani birikim yapmaya calisiyorum).kendi is yeri oldugu icin gun icerisinde serbest calismakta bense ozel sektorde 5dk hesaplanmakta.sen al ben sana hemen eft yapiyim dedim.Ancak gun icerisinde ne zaman konussak yengemin arabasini servise goturdum , arkadasimla su arabaya bakiyoruz , yok abimin isyerinde kahve iciyorum , anlayacaginiz is disinda herseyo soyledi.yarin hallederm diye diye 10 gun oldu.en son bugun eve gelince canim alabildin mi dedim yok almadim isim gucum var diye cikisti, benimde 10gunluk sabrim tasti ne zaman arasam abinin arabasi yengenin arabasinin lastigi milletle ilgilenmekten bana 10dk ayiramadin mi dedim. Demez olaydim kiyamet koptu evde sen kimsin benim abime yengeme millet dersin deyip bagirdi cagirdi sonrada carpti kapiyi gitti.
Sinir oluyorum kelimenin tam anlamiyla sinir. Abisinin maddi durumu bizi 10a katlar evler arabalar... allah daha cok versin agizlarinin tadi ile yasasinlar , ama benim asil sorunum esimi hem kendi hemde karisi kullaniyorlar, kendime yediremedigim durum ise benim 38 yasinda ki kocam ben el kizi olarak gordugum seyi kendi icinde olup nasil goremiyor.
Kisa tutcam dedim ama dayanamadim uzunca yazdim, sabriniz icin tesekkur ederim.

Anlayamadığım 10 gün neden beklediniz ?
Madem alacak zamanınız da varmış.
Bir de eşinize sana havale yaparım demeniz de bence çok saçma.
Eşler arasında borç olmaz.
Bana siz eşinize aldırmak istemişsiniz gibi geldi.

Adam almak istememiş. Bunu zaten ilk günden de belli etmiş.

Ben cumarteside tam gün çalisiyorum ne yazikki , sabah 8bucuk aksam 6bucuk, bir tek pazar gunum kaliyor, onda da yemek temizlik camasir market alisverisi derken sabahtan aksama ancak yetisiyor.Havale yaparim dememin nedeni kotu niyetle degildi , onu zora sokmamak adina idi, biliyorum odemeleri var nakiti sıkıntılı.tamamen bu nedenle soyledim

Eşiniz 38 yaşinda..
Ailesine tutumu pek degismez...
Belliki savsaklamis acelesi yoktu diye dusunmuştur filan..
Sizin konunuz onceligi size vermemesi sanirim..
Yani zaman zaman arka planda kaldigimiz durumlar oluyor cokta buyutmeyin bence..

Kendi işinize kendiniz özen gosterirsiniz olur biter. Herseyinizde sorun cikmiyorsa..
Aranizda guzelce konusup yardimda bulunmasinin onun icin daha onemli oldugunu dile getirirsiniz..

Agziniza saglik tam anlami ile baskalarina gosterdigi degerin 10da 1ini goremememddn kaynakli, yoksa onu almamis bunu yapmamis orasi biraz benim bahanem haklisiniz ,sacma olacak ama yengesinin arabasinin servisinde 4 saat bekliylrsa bana da 5dk ayirmali diye dusundum sadece

Valla yengesinin arabasını yaptıracak kadar parası varsa eğer bence o kadar zor durumda değildir.
Bu kadar düşünceli oluşumuzu erkekler pek anlayamıyor bence. O biriktirdiğiniz dolarları yarın bir gün sizden isteyecek emin olun.

Kisa yaziyim derken eksik yazmis olablrlm kusurabakmayin . Yok yok parasini yengesi veriyor benim esim tamamen isin iscilik boyutunta arabayi al gotur gel geri birak tarafi

Kisa yaziyim derken eksik yazmis olablrlm kusurabakmayin . Yok yok parasini yengesi veriyor benim esim tamamen isin iscilik boyutunta arabayi al gotur gel geri birak tarafi
Evet bu detayları eklememişsiniz.
Ben sizi haklı buluyorum . Sonuçta vakti var. Ama demek ki almak istememiş.
tom_ellis a katılıyorum keşke hemen internet bankacılığından alsaydınız.

Kendinize banka hesabiniza bagli doviz ve yatirim hesabi acip istediginiz zaman alip satabilirsiniz. Hem kendi yatiriminiz olur. Hemde bu isi internet uzerinden halledebilirsiniz.

Halledebilirsiniz diye dusunuyorum. erkekler bazen cok fedai oluyorlar borc biliyorlar ustlerine herseyi.. kendinizle ilgili eşinize ailesini ortaya katmayarak bir konuşma yapin ama aile fertlerini hedef alarak yaparsaniz gicik kapabilir. Siz kendi aile hayatinizla ilgili sohbetinizi edin tartismanizi yapin baş basa.. hallolur insallah.

Allah razı olsun baslangicta yazarken cekindim , ancak iyi ki yazmisim diyorum , 2senelik evliyim ve eminim burada benden cok daha tecrubeliler vardir. Okudunuz yorum yaptiniz zaman ayirdiniz hakkinizi helal edin.

Reactions: H M
Öncelik sen olmalısın , eşin sigara içiyor mu bilmiyorum bir büfeye dönüp sigara almak ne kadar vaktini alırsa bir döviz bürosuna uğramak da o kadar vaktini alır nedir yani 10 gün sallamak

Esinizden ilgi beklemeniz cok normal tabi ki sacma degil. Ben size hak veriyorum eşiniz abisinin ve yengesinin istekleriyle ilgilene kadar birazda sizin isteklerini yerine getirseymis. Ne demek sen kimsin de abime yengeme laf ediyorsun nasil boyle bisey diyor. Evlilik cuzdanini agzinin uzerine bi carpicaksin görecek kimse ailesinden vazgecsin demiyor ama evli bir insanin ilk onceligi esi ve cocugudur. Bu benim düşüncem.

Allah razı olsun baslangicta yazarken cekindim , ancak iyi ki yazmisim diyorum , 2senelik evliyim ve eminim burada benden cok daha tecrubeliler vardir. Okudunuz yorum yaptiniz zaman ayirdiniz hakkinizi helal edin.
Biraz canin skılmış.. oluyor evliliklerimizde bunlar..duygularin da haklisin ama cok uzme kendini surekli seni ihmal etmiyorsa.. helal olsun ne demek.. için rahatladiysa ne mutlu.. ferahlayin iyi olun insallah umarim hallolur sıkintıniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…