önerilerinizi bekliyorum

ne gibi bir konu üzerinde arastırma yapabilirim mesela ilgi cekici :)

İlgini çeken herhangi bir konu hakkında yapabilirsin. Sorunu okuyunca ablama sordum sen ne yapardın diye bilimkurgu kitap serileri hakkında yapardım dedi.

. Ben lysye hazırlanmam gereken bir yaz kendimi 50ler-60lar-70ler ve 80leri ciddi manada araştırmaya, tek tek dönemlerindeki siyasi olayları, önemli gelişmeleri , popüler şarkıları, filmleri, moda anlayışını filan incelemeye başlamıştım. - yapmak zorunda olduğum şeylerden kaçmak için yeni saçma aktiviteler uydurma ve onlara bağlanma konusunda dehşet yaratıcıyımdır.- ben blog tutsam 60lar hakkında yazardım muhtemelen.

Aynı şekilde internette sanat akımları, alışveriş ya da Sovyet dönemi saatçiliği hakkında bile bloglar var. Sen neyle uğraşmak istiyorsan onun hakkında bir blog tutabilirsin.

bence burda takılma, herkes eşinden sevgilisinden bahsediyo çünkü, anlılar canlanabilir, benimki de böyle yapardı ya da benimki hiç böyle yapmazdı gibi
bence ağır dizilere sar, mesela Criminal Minds izle tüm sezonlar bittiğinde unutmuş olursun
ya da ağır sporlara sar

Bence söyle akilli uslu bir kagit kalem al ve düsün. Erkek arkadasinin sana karsi yaptigi , kötü davranislarini ve sevmedigin huylarini yaz. SOnra bu konu hakkinda düsün. Bu kagidida dolabinin üstüne yapistir her gün kalktiginda bu yaziyla yüzlesince acinin git gide hafifleyecegini hissedeceksin. Suan ki ruh halin ve unutamamansenin ic hesablasmayi tamamlamadigindan ortaya cikiyor. Sinemaya ve ya konsere git. Aktiv ol yanliz kalma...

izlerkenizlerken meraka kapılacagım, kalbimin atışını hızlandıracak ve sonunda da vay be diyecegim bir film önerirsen, ya da senın uzun süre etkısınde kaldıgın :)

merakta kalmak deyince hep diziler geliyor işte aklıma :34: ama film listemi hemen tarıyorum ve sana uygun bikaç film söylüyorum :15:

1 - biraz duygusal ama hayatımdaki en iyi dedigim filmlerdendir - A walk to remember
2 - Nicholas Cage seviyorsan ve atraksiyon seviyorsan - Ghost Rider 1 - 2
3 - ilk filminden son filmine kadar bayılırım, ölürüm - Twilight ( Alacakaranlık ) serisi
4 - Nefis filmdir - Sherlock Holmes 1 - 2
5 - seri olarak bayıldıgım filmlerdendir yine - Final Destination ( Son Durak ) serisi
6 - Korku filmi seviyorsan ama ciddi korku filminden bahsediyorum :33: - Paranormal Activity ( bunun da serisini yapmışlar galiba ama 1 den sonrasını yüreğim kaldırmadı :15: )
7 - yine gerilim filmi olarak - The First House on the Left ( Soldaki ilk ev )
8 - Romantik komedi tarzda - New Years Eve
9 - Film klasiklerinden Kasımda Aşk Başkadır, Göl evi, NewYork ta Sonbahar, Melekler ŞEhri, Bodyguard
bunların arasından izlemediklerin varsa da tavsiyedir.
bunlar dışında şuan aklıma gelmiyor malesef :26: ama merak uyandırıcı olarak binlerce dizi tavsiyesinde de bulunabilirim arzu edersen :3::3:

Sana su siiri okumani tavsiye ediyorum...

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

Can yúcel

Back
X