önerilerinizi bekliyorum :(

seymasahin

Evlat kokusu Cennet kokusu gibidir :)Hamza Akay
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
589
504
18
28
hanımlar bu benim ilk gebeliğim ve sabahları kalktığımda aşırı derecede bulantılarım oluyor kusamıyorum. en sevdiğim yiyeceklerden bile yiyemiyorum herşeyin kokusu miğdemi bulndırıyo mutfağa giremiyorum yiyecekler aklıma geldikçe bile miğdem kalkıyor ne yapmam gerekiyor benim durumumda olanlar varmı?

Hiç bişey yapamıyorsun canım yapsanda geçmiyor 4.5 aylık olana kadar kustum ara ara yine bulantılarım oluyor gebelik bitince bitecek sanırım

Ablam bu yuzdn cok zayflamisti doktoru serum takmisti artik ve peynir falan kahvalti tarzi ye sık sık ye demisti he bide yogurdun icine meyveleri kucuk kucuk dograyip dolapta sogutup onu ye dmsti ve ise yaradi cnm

çok teşekkür ederim canımbendede zayıflama oldu zaten 49 kiloydum 45 i buldum halsizlik var inşallah geçer

hanımlar bu benim ilk gebeliğim ve sabahları kalktığımda aşırı derecede bulantılarım oluyor kusamıyorum. en sevdiğim yiyeceklerden bile yiyemiyorum herşeyin kokusu miğdemi bulndırıyo mutfağa giremiyorum yiyecekler aklıma geldikçe bile miğdem kalkıyor ne yapmam gerekiyor benim durumumda olanlar varmı?
Canım benim ben de hamileyim daha önce iki bebeğimi kaybettim bu bebeğim yaşasın da herşeye razıyım mide bulantısı o bu tedavi oluyorum hemşire iğne gün içinde yakar dedi yavrum yasasında isterse tüm vücudum yansın dedim Anne olmak böyle bişey Allah evlatlarımizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim ben de hamileyim daha önce iki bebeğimi kaybettim bu bebeğim yaşasın da herşeye razıyım mide bulantısı o bu tedavi oluyorum hemşire iğne gün içinde yakar dedi yavrum yasasında isterse tüm vücudum yansın dedim Anne olmak böyle bişey Allah evlatlarımizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

başınız sağolsun rabbim yavrunuzu sağsalim kucağınıza almayı nasıp etin inşallah anne olmak kolay değilmiş öyle derdi annem hep yavrularımız sağlıklı doğsun katlanırı herşeye

Back
X