Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soru çok garip varikoseli bilmiyorum ama normalde iç çamaşırını geniş giymesi gerekiyor doktor eşime böyle önermiş iç çamaşırını ve pantolonu geniş giymesinj
Canım bol kesim boxer testislere değmeyecek ve tamamen pamuklu dar giyim yasak ön cepte telefon taşımayacak kucağına bilgisyaar almayacak .. çok çabuk toparlanıp sperm seviyesinin yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin çok geçmiş olsun tekrardan ..
Canım bol kesim boxer testislere değmeyecek ve tamamen pamuklu dar giyim yasak ön cepte telefon taşımayacak kucağına bilgisyaar almayacak .. çok çabuk toparlanıp sperm seviyesinin yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin çok geçmiş olsun tekrardan ..
Çaresini buldunmu canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu fakat bir düzelme olmadı iç çamaşırı penye olan boxer varya daha doğrusu bildiğin penye don kısa sort bu yaşına kadar bunlardan giymiş normal boxer veya slip lerden felan giymemiş ameliyattan sonra düzelme olmayışı acaba bu yüzden mi diye aklıma geldi
Çaresini buldunmu canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu fakat bir düzelme olmadı iç çamaşırı penye olan boxer varya daha doğrusu bildiğin penye don kısa sort bu yaşına kadar bunlardan giymiş normal boxer veya slip lerden felan giymemiş ameliyattan sonra düzelme olmayışı acaba bu yüzden mi diye aklıma geldi
Doktor hangisi rahatsa onu giysin dedi sigara etkiliyomus sayinin artis hizini bide stres ve yogun calisma ayakta durma vs benimkinin vorikasel tekrar cikti bakalim bekliyoriz daha 2 ay sonra tekrar test vericek o zaman belli olur