Önerisi olan ? Yardım!

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Iyi geceler herkese. Benim sıkıntım kizimi uyutma şeklim. Aslında uykusu çok iyi yani benim için en azından çünkü akşam 8 9 10 gibi yatıyor sabah 8 9 10 gibi kalkıyor yine. Ve bu arada 3 4 kez vikvikleyip meme emmek istiyo veriyorum uykuya devam ediyor. Sorunda burda yazdan beri yer yatağı kurdum beraber yatıyoruz her ağladığında hemen ulaşıyor memeye. Bugün de artık beşiğine yatsın dedim baya yordum memesini de verdim yataga koyucagim an uyaniyo. Acikcasi besigin citleri de yuksek geldigi icin zor koyuyorum.
Sorum şu ki yer yatağı gibi olan tavsiye edebileceğiniz bebelerimize çocuklarımıza özel uygun fiyatlı bi ürün var mi ? Ben şöyle bişey buldum ama.
Bide yeminle boşa aldim odayı ya.
Screenshot_20171029-003649.webp

Zorlu bir hamilelik ve birkaç gün küvezde kaldığı için bebeğim ben de kaybetme korkusu olmuştu. Eve geldikten sonra hep yanımda yatırdım. Sonra anne yanı beşiği aldık bambidonun. 60-120 yıllarca kendi odasında da kullanılabilecek bi şey. İlk günler beşikte sık sık uyandı. Bir haftada alıştı çok şükür. Belki öyle bir şey deneyebilirsiniz.

Resimdeki yatağın benzerinden yaptırdım ben de. Kızım çok rahat girip çıkıyor ve yatağını çok seviyor. Huzursuzluğu varsa birlikte uyuyoruz. Gece emzirmeye gittiğimde de yanında uyuyakalıyorum çoğu zaman. İlerisi için de çok kullanışlı olur böyle bir yatak yaptırmanızı tavsiye ederim.

Back
X