Önerisi olan ?

Hafsa mihrimah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
120
19
18
28
Merhaba hanımlar. 26+4 haftalık hamileyim.Iki gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum nerdeyse. Bugün kontrolde ayaklarının çok assagida olduğunu ve tekmelerini tekme gibi değil de baskı gibi hissedeceğini söyledi doktorum. 2 gün hissetmemek diye bişey olmaz dedi. Tatlı ye sola yat tekme bekle. Vurmazsa hissetmezsen gel dedi.Başı göbeğimde ayakları assagida.Sizce ayaklarını yukarıya kaldırması için yani bi nevi yan durmasını sağlamak için ne yapabilirim? Çok kafama taktim bu durumu

CANım yürüyüş yapabilirsin meyve suyu içip su içip bebeğin küçük zaten kolayca döner

İçe dönük yani. Doktor ultrason aletini koyar koymaz poposunu gördü içe dönük duruyor . bu şekilde işe yarar mi yürüyüş falan ?

Canım ben 22. Haftadan sonra eko çekimi yaptırdım bebeğimin hep bana dönük olması lazımdı bazen senin dediğin gibi çıkıyordu meyve suyu içip sürekli yürüyordum ve sakız çiğniyordum bi yandAn yarım saat sonra dönmüş oluyordu bide merdiven inip çıkmak bunları yavaş yavaş yap

Teşekkür ederim. İnsaalla h Bizimki de döner hemencecik

Bak buda bana verdikleri kağıt

Eklentiler

• IMG_5188.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…