- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi zms rainbow
Diger ikisi uyuyor seninle ben ayaktayiz.kim uyuyor kiiiiim bak baurdayımmm![]()
Gel iki bardak sut icelim, digerleride kiskansin. Hih.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diger ikisi uyuyor seninle ben ayaktayiz.kim uyuyor kiiiiim bak baurdayımmm![]()
ve aleykum selam neslımSlm kizlar uyudunuzmu okuya okuya geldim kimse kalmadimiiii![]()
olmaz ben icemem 2 lt sutum var pazar gunune saklıyom gün hazirligi yapcamDiger ikisi uyuyor seninle ben ayaktayiz.
Gel iki bardak sut icelim, digerleride kiskansin. Hih.
Gunune biz de gelicez benim tabagima cok cok yemek koy tamam miolmaz ben icemem 2 lt sutum var pazar gunune saklıyom gün hazirligi yapcam![]()
Hic biri gelmedi bu gece topigi kirdilar =)
kız niye utanıyon parasiyla degıl miGunune biz de gelicez benim tabagima cok cok yemek koy tamam mi
Tabagimdakiler bitince istemeye utanirim ben
![]()
kız niye utanıyon parasiyla degıl mi![]()
gece gecebi manyak biz varız sn napiyon u satte tabi gündüz yattınHic biri gelmedi bu gece topigi kirdilar =)
sarma da yapabirirm ama onu ben bititririmNe utanicam hepsini yerim hahaha![]()
3-4 saatcik uyku ile ayakta duruyorum.hafiften uykum var gibi ama telefondan birseyler okumakla vakit olduruyorummmmgece gecebi manyak biz varız sn napiyon u satte tabi gündüz yattın![]()
Cok guzel yaprak sararim hic yorulmadan oflamadan poflamadan..sarma da yapabirirm ama onu ben bititririm![]()
bnmki yatrsa bnde yatcam bekliyom3-4 saatcik uyku ile ayakta duruyorum.hafiften uykum var gibi ama telefondan birseyler okumakla vakit olduruyorummmm
Ben gececiyim hep =D
Demek beni tek birakacaksin =(bnmki yatrsa bnde yatcam bekliyom![]()
ben nefret ederim sarmaktan tek basımada saramam destek lazımCok guzel yaprak sararim hic yorulmadan oflamadan poflamadan..
birakcam tabi bide seni mi avütcammm gulucuk gülücuk bilgisayrdan anca bukadr oluyrDemek beni tek birakacaksin =(
caniiiiim ciiciiiiim baliiiiiiim ben kaçarDemek beni tek birakacaksin =(
tel azcil sarj olunca aldim elime bilgisayrda neymis :)caniiiiim ciiciiiiim baliiiiiiim ben kaçar:* :) ♡♡
Iciriyorum canimda bu oksuruk neden hep gece tutuyo anlamadim. Tam 1 saat surdu simdi oksurugu yine. Onun bogazlari benim icim parcalandi vallahaGündüz bol su icir canim faydası olur
Tesekkur ederim canim yaGecmis olsun canim =(