- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi zms rainbow
=)))Bende yerimBenimde sulandi valla bir daha olsa bir daha yerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=)))Bende yerimBenimde sulandi valla bir daha olsa bir daha yerim![]()
Cok pis foto cekerim uzerime tanimsm siz birde bendeki bulut arsivini gorsenizAyy muhteşem görünüyorr :))) ♡♡♡ ellerine sağlık canım normalde pek aram yoktur çiğköfteyle ama bu çok yiyilesii duruyor ♡♡♡ :)))
onlar fayda edermi ki kızMasalara konulan kucuk vantilatorlerden al bari kiz bu sicakta buharlasirsin aman diyip fenalik gecirme.
yiyecem benm onlar bananre calacam gece gelip balkondanyemee ben bile yemeyi dusunmuyom :) cekurdeklerini alcM guzel guzel koklayip kocaya vercem:)
hee bliorum bilmezmym manyak gibi yiyordunSevdam bitmedi ama yiyemiyorum kiz.
Ayda bi kere , eskiden olsa her yemekte yerdim.
Geyik topigide acilmis
ben sevgimi içimde taşırım gardaşş o bende saklı eşim gibi konuştum haKeşke biraz da sen belli etsen![]()
Bulutlar bazen çok enteresan oluyor geçen çektim bende atarım bir ara, bulut değil sanki sünger. Yani hani fantastik filmlerde olur ya, öyle filmlerden fırlamış gibiydi harikaydıCok pis foto cekerim uzerime tanimsm siz birde bendeki bulut arsivini gorseniz![]()
Hic olmamasindan daha iyi bence, hic yoktan yuzune dogru bir yerdende olsa serinlik gelironlar fayda edermi ki kız
benm aklıma gelmedi hiçç kızHic olmamasindan daha iyi bence, hic yoktan yuzune dogru bir yerdende olsa serinlik gelir
bimiyim ki benim ki köy dmatesi yani oyle aldim baklim kesince anlicam koylumu horminlu mu :)Bizim saksidaki domatesler daha cok kucuk.
Bu kadar olur mu ki
Evet bulutlarla bozdum ben kafayi.Bulutlar bazen çok enteresan oluyor geçen çektim bende atarım bir ara, bulut değil sanki sünger. Yani hani fantastik filmlerde olur ya, öyle filmlerden fırlamış gibiydi harikaydı
benm aklıma gelmedi hiçç kız
yarn toplantı var üzerine basmaslarsa diyeym bakalım bir.. hazar onlarda oturamaz sıcaktan![]()
Aynen ya, dikkat etmezsen zaten hastanede bulabilirsin kendini. Nem bitiriyo bizi. Klimalari 24 saat kapatamiyoruz bu seferde klimadan hasta oluyoruz. Bu yuzden ben yazi hiiic sevmiyorummmAman diyim dikkat edin benim anneannemde o sehirde sicaktan gitti kadin =(
Gercekten oralar alev aliyor bildigin
kiz bu konulur mu :/ bidahakine butun kk ya yapta yiyek yav
Ben buyumeden yedim gecen, ici sulu sulu. Masallah nasil buyuyorlar dimiiibimiyim ki benim ki köy dmatesi yani oyle aldim baklim kesince anlicam koylumu horminlu mu :)
Yaaa bu oldu mu simdi
Evde kendi ellerimle hic yapmadim =(kiz bu konulur mu :/ bidahakine butun kk ya yapta yiyek yav![]()