- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün mesajları okudum ben bikeremmhic soran yok diyi ama ben onu etiketlemisyim dun bence_heidi_ ye de bildirim gtmiyor :)
Canım benim yaaOyle kalayim ya herkesin gozunde ugur bocegiyim zaten, ashie diyen yok :))) ya cok tatli birisi o. Kusmekte hakli yeni gelinoyle birinin yoklugu belli oluyo hemen aslinda
Sen sus kazulet burda da karşıma çıktınikizmis onlar göbekleri bitişikmiş![]()
KIZ SENIN TRİBİNİİİ YERIM BENIM KAYNIS OLUNCA YAZAMIYOM SENIDE KNDIM GIB SANDMBütün mesajları okudum ben bikeremm
Canım benim yaa
Sen sus kazulet burda da karşıma çıktın
Yiyip içip oturuyoruz bütün gün. Örgü yapıyorum bendeKIZ SENIN TRİBİNİİİ YERIM BENIM KAYNIS OLUNCA YAZAMIYOM SENIDE KNDIM GIB SANDM![]()
Kac gundur neden yoktun canim benim, saglikla ilgili olmasinda tekYiyip içip oturuyoruz bütün gün. Örgü yapıyorum bende
ne oruyon canmYiyip içip oturuyoruz bütün gün. Örgü yapıyorum bende
Kaynanamlar var canım örgü yapıyoruz yiyoruz içiyoruz böyle böyle geçiyor zaman=))Kac gundur neden yoktun canim benim, saglikla ilgili olmasinda tek
Battaniye yapıyorum bebek battaniyesi yengem ene oruyon canm![]()
kız o emojiler yanlıs oldu . masaAllah sana duz mu oruyonBattaniye yapıyorum bebek battaniyesi yengem e
Eglenceli mi bari :)))Kaynanamlar var canım örgü yapıyoruz yiyoruz içiyoruz böyle böyle geçiyor zaman=))
Cnm ben cok topiklere yazamıyorum :) ama arada gelirim buraya :)
sen bana neden banlandigini soylemedin cunkumkusmus vermiyornemesis olamyinca konusmuyirmus :/
Gunaydin canimgunaydinnn hanimlar ♡♡♡♡•
Gunaydin canimGunaydnnn tatlm ♡♡♡♡
Afiyet olsun canim bendee cikolatayi zorla yedim.Bende 3 tane yediimiki gofret bir antep fıstıklı damakk
![]()
Gunaydin kokoşgünaydınn gızlarr![]()
Ben 6 da uyudum. Film izledim oyun oynadim. Bilgisayar oyunlarina feci sardimda bu aralar =)Gece kuşuu ne yapıyordun o saatte :))) ben gece 3 buçuk ata ata 2.30 gibi uykuya dalabildimm nalettt korku filmi yüzünden :s
Aşık zeynamama sen zeynaysann bende ne olayım dur.. :/ aşık elektrayım bende
![]()