- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir resim cekilmisiz esimle sevgiliyken arkasindaki duvarda kocaman arbedeli yaziordu birkac ay once fotolara bakrken grdum ordn esinlendm :))Lazi Oxorca canim ya seni etiketlerken aklima geldi ismini ne dusunerek koydun :) ♡♡♡
Kalktım kalktım 1 gözüm kapalı yazıyoruö:) günaydınRunkli kiz ilknurum az erken kalk ♡♡
gumaydin ben uyuya kalmiisim koca kahvtida yapamdiKalktı
Kalktım kalktım 1 gözüm kapalı yazıyoruö:) günaydın
anladim:)yillik ewlidiniz demiBir resim cekilmisiz esimle sevgiliyken arkasindaki duvarda kocaman arbedeli yaziordu birkac ay once fotolara bakrken grdum ordn esinlendm :))
Aman 1 günde yapmayı versin midesi kurasagına mı yapışıcak sankigumaydin ben uyuya kalmiisim koca kahvtida yapamdi![]()
Aman 1 günde yapmayı versin midesi kurasagına mı yapışıcak sankibenımki hiç yapmaz midesi bulanıyormuş
bulanır tabi taştan yumuşak ne varsa yiyiyor bütün gün sonra midem midem
![]()
İnşaatamı çalışıyor eşin. Benımkisi yemsz ya daha 1 kere kahvaltı hazırlatmadı. Pazar günleri yaparız birtek . Ondada gözünün önünds hersey olsun ister. Tüm hepsinin paketi açılır. Sonra yemeyiz bozulur :/![]()
bnimki oyle herseyi yemiyor cok secici surekli kahvaltiyi hazirlayamiyom ama yemesi lazim yuksek katlarda calistilar mi tehlikeli hatta patronlari saat 10 da yine kahvalti verir kafalari donmesin diye
ewt canim insaatci sende kahvalti yapmiyin mu . bana zeytin peynir olsun ben baska bisey yemem aksama kadar ayni sryleri yiyebilirim cok sewerim :))İnşaatamı çalışıyor eşin. Benımkisi yemsz ya daha 1 kere kahvaltı hazırlatmadı. Pazar günleri yaparız birtek . Ondada gözünün önünds hersey olsun ister. Tüm hepsinin paketi açılır. Sonra yemeyiz bozulur :/
ewt canim insaatci sende kahvalti yapmiyin mu . bana zeytin peynir olsun ben baska bisey yemem aksama kadar ayni sryleri yiyebilirim cok sewerim :))
sen kesin ciliz biseysin :/O zaman kahvaltıyı hakediyor. Bende yapmıyorum kahvaltı cnm oyle cnm cekerse birşeyler atıştırırım
Yok cnm cok cılız degilim. Önceden cok inceydim :) ama şimdi topluyum biraz :)sen kesin ciliz biseysin :/
hm toplu olmak hic iyi bisey degil ya bnde oyleyim zayiflamam lazim ben baya topluyim amaYok cnm cok cılız degilim. Önceden cok inceydim :) ama şimdi topluyum biraz :)
anaaaaa isin zor ozaman asanssorlu nakliyat tutun bari :/Gunaydiiiiinnnn. Yarin cok yorulcam yaaa. Obur evin asansorunude kapatmis gicik mutheait neymis yasakmis. Ebe deli adam biz o esyalari 5. Kata nasil tasiciz![]()
Aynen bende top(luyum).hm toplu olmak hic iyi bisey degil ya bnde oyleyim zayiflamam lazim ben baya topluyim ama![]()
senin 2 cocuk var normaldir bnm ilk cockta bukadar sisman olmam hic normal degil . couklarin normal dogum mu sezaryen mi :)Aynen bende top(luyum).![]()
Peri guzellik uykusundaydi o saatlerde. Ama 4 gibi yazdin sanirim sitenin saati baya geride. :/ 2 diyor orda.mahperi hatun kizz uyuyon mu canim perim♡♡♡♡