• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

Az ben daha fazlasını vermiştim :) bana göre 8 kilo eşime ve cereye göre cok ideal kilodayım :)
ideal kilodaysan skntı yok ozaman benm cok skintilı kilom ya bnm koca dalga geciyor gobuaumle bi doktora gidem agrimin sebbini soylsin sonra yapcam spor :)

Selam kizlar..Dun aksam evde idrar testi yaptm Ve negatif cikit.Cok agladm.Bugun 8.gunum ve hala adet olmadm.Boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi

Selam kizlar..Dun aksam evde idrar testi yaptm Ve negatif cikit.Cok agladm.Bugun 8.gunum ve hala adet olmadm.Boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi
canim boyle cok kisi var o idrar testleri dogru sonuc vermeyebiliyor gec dollenme falnda olmus olabilir en garanti kan tahlili

Sagol canim bnim.Insallah oyledir.Nettede baktim.Cokmus idrar testi ile yanilanlar.Bakalm.Olmadi kan testi yapicam
canim boyle cok kisi var o idrar testleri dogru sonuc vermeyebiliyor gec dollenme falnda olmus olabilir en garanti kan tahlili

Back
X