- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
edicem insaAllah kocann haberi var mi testtenInsallah canm bnm sagol.Dua et lutfenn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edicem insaAllah kocann haberi var mi testtenInsallah canm bnm sagol.Dua et lutfenn![]()
dmek kocan dogum gununde geliyor haaaaInsallah canm bnm sagol.Dua et lutfenn![]()
Sezerysn ikiside ben hamileyken zayifliyorum. Digumdan sonra aliyorum. Ilki mecburi sezeryan oldu oglumun kalbi yavaslamisti. Acil sezeryan oldu. Kiz dediler ilkine bide supriz yapip erkek digmustusenin 2 cocuk var normaldir bnm ilk cockta bukadar sisman olmam hic normal degil . couklarin normal dogum mu sezaryen mi :)
dogum anina kadarkiz mi biliyordun •_●Sezerysn ikiside ben hamileyken zayifliyorum. Digumdan sonra aliyorum. Ilki mecburi sezeryan oldu oglumun kalbi yavaslamisti. Acil sezeryan oldu. Kiz dediler ilkine bide supriz yapip erkek digmustu
:) benımki önceden kemik geliyordu şimdi etlendin kız afferin diyor :)ideal kilodaysan skntı yok ozaman benm cok skintilı kilom ya bnm koca dalga geciyor gobuaumle bi doktora gidem agrimin sebbini soylsin sonra yapcam spor :)
benimkide biara oyle biseyler soyluyirdu ama gobüs sistikce dalga gecmeye basladi 4 yil once 47 kiloydum simdi 73:) benımki önceden kemik geliyordu şimdi etlendin kız afferin diyor :)
Evet hep kiz dediler erkek oldu herkes saskin. Herseyi pembeydidogum anina kadarkiz mi biliyordun •_●
Seninkide kilomu kiiizz. Birde beni gor.benimkide biara oyle biseyler soyluyirdu ama gobüs sistikce dalga gecmeye basladi 4 yil once 47 kiloydum simdi 73![]()
cok sasirdiiim ya hicbi doktor farkedememis cocuklar karismadi demiEvet hep kiz dediler erkek oldu herkes saskin. Herseyi pembeydi![]()
Yok canim kesinlikle. O gun pespese bizden once kiz dogmustu. Sonra erkek dogdum karismis olamaz tipki babasinin aynisi kusumcok sasirdiiim ya hicbi doktor farkedememis cocuklar karismadi demi![]()
cok sukur ozamn desigin gibi doktorlarin yaptigi seye bakYok canim kesinlikle. O gun pespese bizden once kiz dogmustu. Sonra erkek dogdum karismis olamaz tipki babasinin aynisi kusum![]()
2 yillik evliyim cnm 1 yil sevgli kaldik 8 ayda soz nisan surdu ole iste :))anladim:)yillik ewlidiniz demi
masaAllah 4 yildir tanisiyinuz :)2 yillik evliyim cnm 1 yil sevgli kaldik 8 ayda soz nisan surdu ole iste :))
Bir yilda kankiydik 5 yil :))))masaAllah 4 yildir tanisiyinuz :)
He ya derlerdide inanmazdim hemde tam bi yalan hahaha :))) ama cidden bir yil kankaydik hersymzi birmize anlatrdik nolduysa bize iki haftada oldu :)))) zaten o bn kanki olmadn 2,3 ay once bni grmus hoslanms sonra bi arkdsmi bnm svglm sanmis oyuzdn vazgecmis snra biz kanka oldk ole kaldk :)))![]()
kankilik faso fiso ha
![]()
Allah mutlu mesut etsiiiin sevginiz daim olur insaAllah :) ❤He ya derlerdide inanmazdim hemde tam bi yalan hahaha :))) ama cidden bir yil kankaydik hersymzi birmize anlatrdik nolduysa bize iki haftada oldu :)))) zaten o bn kanki olmadn 2,3 ay once bni grmus hoslanms sonra bi arkdsmi bnm svglm sanmis oyuzdn vazgecmis snra biz kanka oldk ole kaldk :)))
Aminnn cnm cumlemizin Allah razi olsun :***Allah mutlu mesut etsiiiin sevginiz daim olur insaAllah :) ❤
Evet dogdugunda giydiriyorlarya zibin takimi. 10lu takim o pembeydi. Ben bide beali almostim erkek olunca onu giydirdiler annem gidip magazadan mavili yesilli takimlar almisticok sukur ozamn desigin gibi doktorlarin yaptigi seye bakpembeleri doguluga mi goturdun