- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varmisimTam aklımdan biri olsa da sohbet etsek diye geçiyordu![]()
ben varmisimnaptin bugunluk bittimi sporun ♡♡♡
1000 kalori miii mukemmelsin .bnde malzeme alip geldim kurabiye yaapmam lazim ama yapsim yok mecbur yapcamHeğ-heh tam yeni bitti geldim eve duş aldım kefir içeceğim şimdi
Bugün 1000 kalori civarı spor yaptım, çıldırdım
Sen neler yaptın bakalım![]()
1000 kalori miii mukemmelsin .bnde malzeme alip geldim kurabiye yaapmam lazim ama yapsim yok mecbur yapcam![]()
tam citir olmuyor corekotlu ginum varÇıldırdım bu hafta 6lı rakamlara düşeceğim koydum kafaya millet haftada 3-4 kilo veriyor kız listelerde benim neyim eksik 1er 1er veriyorum
Niçün misafir mi geliyorAy kurabiye çok severim hele çıtırsa
![]()
tam citir olmuyor corekotlu ginum var![]()
dur sayamTahmin ettim de mahsus gün demedim şimdi neler neler daha yaparsın çünkü sen ben kalpten giderim burada![]()
dur sayamkurabiye sarma hashasli revani tabi hashas bulursam sonracigimaaaa pogaca boreksondurma
yeter demi
![]()
nefsinle baş ediyin mu ona bakiyim ben :))) ben yapcam bunlari ama yiyecegim sarma bide dondurma:)Neden bana eziyet ediyorsun şimdi sen
Ben bu hafta tatlı yiyemem fit olucam ben![]()
nefsinle baş ediyin mu ona bakiyim ben :))) ben yapcam bunlari ama yiyecegim sarma bide dondurma:)
yok diyette degilim zayifta degilim olmusum 73 kiloPek de iyiliğimi düşünür benim
Diyette misin sen hani zayıftın![]()
yok diyette degilim zayifta degilim olmusum 73 kiloboyle seylerle pek aram yok ama sanki alismayada basliyom
dombilibiliyimNe bileyim sadece göbeğim var deyince ben zayıf sandım
73 kilo olmuşsun bu ne hal bakayım![]()
dombilibiliyimsadece gobegim var benim kilo orda herkes haamilemisin diye soruyor canm ben dogim kontrol hapi kullanmistim doktor bana yazarken o ilaci kilo almamaya calis dikkat et demisti ogunden sonra ben sistim :/
ay 12 olsunda bakrim ins.Suçu doğum kontrol hapına atma şimdi yimişin yimişin birikmiş işte
Ben de kullandım hap şişmedim
İkinci çocuk olmadan cidden kilo ver bence çok zorlanırsın sonra
kiz ben cok ta yemiyimay 12 olsunda bakrim ins.))
kiz ben cok ta yemiyim![]()