- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.001
dmek kocan dogum gununde geliyor haaaaguzel hediye hem kocan hem ins. bebis ♡♡♡♡}}}
Kiz adet oldm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dmek kocan dogum gununde geliyor haaaaguzel hediye hem kocan hem ins. bebis ♡♡♡♡}}}
Napayım cnm.. Bu ara Kv ve elti ile takılıyorum. . Buraya bakınca bildirimlere cvp vermeye çalışıyorum. . Sen nasılsın hanım sultan? ?
hadi ya :/ belki tutanamanistr bebisKiz adet oldm.Bana supriz yapicaktii herhal.Bakalm yeni bat13 agst
we Aleykum selm h.gldin :)Selamın aleykümm hayırlı akşamlarr hanımlar
sukur iyym kurabiye ypymNapayım cnm.. Bu ara Kv ve elti ile takılıyorum. . Buraya bakınca bildirimlere cvp vermeye çalışıyorum. . Sen nasılsın hanım sultan? ?
coook hklisin az kldi bi sali olsun ondan sonra hep senle takilcam ♡♡♡ k.edersen :)Sağlıklı hamilelik için de önemli kilo zaten
İç organların yaşlanıyor çünkü yağ biriktikçe
Az yiyorsan da kilo veremezsin metabolizman yavaşlamıştır![]()
töbe bismillah ne oluyor kiz
Senle kusum demeki beni burda aldatiyonntöbe bismillah ne oluyor kiz![]()
aldatiyom muuuuuuuuu bi watsabaaaa bak :!!!!Senle kusum demeki beni burda aldatiyonn![]()
Baktimm ne varmisss 0 hic biseyaldatiyom muuuuuuuuu bi watsabaaaa bak :!!!!
nasil hicbisey yaaaBaktimm ne varmisss 0 hic bisey
Yok vallanasil hicbisey yaaa![]()
baktim surat atmisim !!Yok valla
hadi ya :/ belki tutanamanistr bebis
keske kan tahlili yaptirsaydin degerine bakradin bi tanidikta var sn gibi 1 hafta sonra adet oldu bebisi tutunamamis degeri 30 dan dustu hayirlisi insaAllah gelcek ay hamis olursun ♡♡}Hee tutunamadii Duştu bebisimiz![]()
Ahahahaha kimlermis bu sultanlar kimlermis hanimlarr@sibell09 gel kiz :))