- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.021
biziz bizzzzAhahahaha kimlermis bu sultanlar kimlermis hanimlarr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biziz bizzzzAhahahaha kimlermis bu sultanlar kimlermis hanimlarr![]()
Ay ben hanımda Sultan da değilim yalnızbiziz bizzzzsen de katildin bize ♡♡♡♡
coook hklisin az kldi bi sali olsun ondan sonra hep senle takilcam ♡♡♡ k.edersen :)
Ben biraz tombisim galibaKabul etmek ne demek zevkle
Bana tombiş insan gelsin ben beraber spor yapayım çok severim![]()
niye kiz sende oylesin artik bundan sonra :)))Ay ben hanımda Sultan da değilim yalnız![]()
anlastik @sibell09 de katilcakmis sibele simdiden baslayabilirsinKabul etmek ne demek zevkle
Bana tombiş insan gelsin ben beraber spor yapayım çok severim![]()
Ben biraz tombisim galiba![]()
Hemn hemen 75Ne kadar tombis mesela
60 kiloyum tombisim deme simdi![]()
Ben irgatlik seviyorum hanimlik sultanlık bana göre değil ahahahahaniye kiz sende oylesin artik bundan sonra :)))
Ahahahahahahha beni biri durdurursa bu yemek konusunda her türlü varımanlastik @sibell09 de katilcakmis sibele simdiden baslayabilirsin![]()
Hosbuldukkk :) bi bakiniyim dedim :))we Aleykum selm h.gldin :)
iyi yapmisssin azcik kendini anlatsana :)ewlimisin bekarmisin cocuk var mi yasin vs ♡♡ ben melek 23 yasindayim ispartada yasiyom ewliyim :))Hosbuldukkk :) bi bakiniyim dedim :))
ooo h.geldin canimm nasilsinooo topikler açılmış seslenilmemiş![]()
orasi sana kamis canim burdan anca yazariz biz yeme diye ia sende bitiyor o mideyi lafi anlat sanki ben anlatabiliyomAhahahahahahha beni biri durdurursa bu yemek konusunda her türlü varım
olmaz oyle butun KK hanimdir sultandirBen irgatlik seviyorum hanimlik sultanlık bana göre değil ahahahaha
Ahahahahahahha biri beni durdursun yoksa yüz kilo olucam hep bu koca yüzünden hergün et mi yenir güzelim egede yaaaaorasi sana kamis canim burdan anca yazariz biz yeme diye ia sende bitiyor o mideyi lafi anlat sanki ben anlatabiliyom![]()
Ahh ahahahahahahhaolmaz oyle butun KK hanimdir sultandir![]()
![]()
otla da olmuyir yaAhahahahahahha biri beni durdursun yoksa yüz kilo olucam hep bu koca yüzünden hergün et mi yenir güzelim egede yaaaa![]()