- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.041
165 ahahahahahahhaayniyiz kiz![]()
boy 165 170 arasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
165 ahahahahahahhaayniyiz kiz![]()
boy 165 170 arasi
aynen bebis var mi dohurdun mu hic165 ahahahahahahhagobus var ama gobus
Ahahahahahahha benim koca kaç zamandır balık sayıklıyor yaaaaotla da olmuyir yaet iyidir oh leziz bide balik hemide alabalik agzim sulandi soylee mangalda tavuk ohhhh misssa ...biz zor zayuflariz
![]()
Yok işte sorun orda hayır diyorum senin neyine göbek dogurmadin görmedinaynen bebis var mi dohurdun mu hic
kiz alin soyle guzel bi alabalik bol ortadan bula misir ununa guzelceneee bi kizRt ohhh misAhahahahahahha benim koca kaç zamandır balık sayıklıyor yaaaa
amaniiiin kiz hemen zayifla hamis olursan 100 u gefersinYok işte sorun orda hayır diyorum senin neyine göbek dogurmadin görmedin![]()
Yarın gidicem balık üretilen yere almayı düşünüyorum bende Ahahahaha gittik kusadasina deniz balığı varken almadan geldik yaaaa salak kafakiz alin soyle guzel bi alabalik bol ortadan bula misir ununa guzelceneee bi kizRt ohhh misbende sayikliyom da ilk balikci bulmak lazim :)
Ahahahaha kocam olduğuna göre evetamaniiiin kiz hemen zayifla hamis olursan 100 u gefersinbn hamileyken 23 kilo almistim yani simdiki gibiydim
ewlimisin
suan denizde ne baligi var acaba •_● sazan miYarın gidicem balık üretilen yere almayı düşünüyorum bende Ahahahaha gittik kusadasina deniz balığı varken almadan geldik yaaaa salak kafa
anaaa dogru ya .bende salagim canimAhahahaha kocam olduğuna göre evet![]()
Hiç bılmıyorum ki karagöz mu ne diyordu geçen ama genel balıklar var büyük balık severim ben çipura gibisuan denizde ne baligi var acaba •_● sazan mi
Yok ayol estağfurullah bazen olur onundekini gormezsinanaaa dogru ya .bende salagim canim![]()
ben dediginden almistim hic hoslasmamistim alabalik hamsi sewerim digerlerinin kilciklariyla ugrasamamHiç bılmıyorum ki karagöz mu ne diyordu geçen ama genel balıklar var büyük balık severim ben çipura gibi
Aaaaaa çipura levrek candır kizzz kilcik deryası olsa yenir vallahiben dediginden almistim hic hoslasmamistim alabalik hamsi sewerim digerlerinin kilciklariyla ugrasamam![]()
levrek hic yemedim o kilciklari temizleyunceye kadar insan doyuyorAaaaaa çipura levrek candır kizzz kilcik deryası olsa yenir vallahi
Yooookkkkk yemeyi bilirsen çok basitlevrek hic yemedim o kilciklari temizleyunceye kadar insan doyuyor![]()
anladim ben yemeyi bilmiyimYooookkkkk yemeyi bilirsen çok basit![]()
Büyük ihtimal yoksa kolay kolay kimse cipuraya hayır diyemezanladim ben yemeyi bilmiyim![]()
![]()
kiz cipura yeniyor levregi bilmiyom ama daha buyuk baliklarda kolcik cok oluyor ya ondan dedim :)Büyük ihtimal yoksa kolay kolay kimse cipuraya hayır diyemez
Ama dene mutlaka iki parmak dilim yapıp kizarticaksin ooooooooo missssskiz cipura yeniyor levregi bilmiyom ama daha buyuk baliklarda kolcik cok oluyor ya ondan dedim :)