- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.121
pek girmiyin :/Sağ ol Canım, kısmet bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek girmiyin :/Sağ ol Canım, kısmet bakalım
Oyy yirimm çok tatlı oluyor Altan iki diş çıkıyor yavrumDiş cnm :))
Canım bu sıralar pek giremiyorum, çok hırs yaptım bikaç mesele varpek girmiyin :/
him tammm zayiflamaya mi calisiyiiinCanım bu sıralar pek giremiyorum, çok hırs yaptım bikaç mesele var![]()
ayyy tatlim h.geldin amaa mesajini gormemisiim yaHu huuu kimse yok mu
Onemli degil kuzum h0sbuldumayyy tatlim h.geldin amaa mesajini gormemisiim ya![]()
cok sukur iyiyim bi uyuyammdedim gurultuden uyuyamadim . sen naltin oglene kadar yattin mi :)Onemli degil kuzum h0sbuldum
Naber nasilsin :)
Dunden beri hic uyumadim hastaneye gittim bu sabah :)cok sukur iyiyim bi uyuyammdedim gurultuden uyuyamadim . sen naltin oglene kadar yattin mi :)
disarda hayirdir senin neyin varDunden beri hic uyumadim hastaneye gittim bu sabah :)
Simdide cayimi yudumluyorum dinleniyorumm
Binada mi gurultu vardi canim
Ufak bi rahatsizlik tahlillere girdim ciktim :) halsizlik ve uykusuzluj disinda turp gibiyimdisarda hayirdir senin neyin var![]()
senin bebis olunca ne olxak acaba cok merak ediyomUfak bi rahatsizlik tahlillere girdim ciktim :) halsizlik ve uykusuzluj disinda turp gibiyim
Gun isiginda uykuya dalamiyorum ben
Birde kendimi disiplin etmisim
Yapulacak islerik varken hele once islerimi halledicem illaaaa :)
Ben cocuk mocuk dusunmuyorum :-D dur hele gozumu korkutma benimmmmm :-Dsenin bebis olunca ne olxak acaba cok merak ediyomuyun nasil olcak
![]()
gunduz ne yapcanBen cocuk mocuk dusunmuyorum :-D dur hele gozumu korkutma benimmmmm :-D
uykusuz gecelerde zorlanmam amaaaa :)
agliyom bol bol sinirlerm bozuldu yakizlaaarrnaparsiniz kiiizz
![]()
hayirdir canim noldu sanaagliyom bol bol sinirlerm bozuldu ya
carsiya ciktik burnumuzdan geldi bisiklet bozuldu tasiyarak goturdumbaldigim yere yapti donuste vidasi ciktii hem canta hem bisiklet tasidimhayirdir canim noldu sana![]()
uzulme gulum vardir bundada bir hayir.carsiya ciktik burnumuzdan geldi bisiklet bozuldu tasiyarak goturdumbaldigim yere yapti donuste vidasi ciktii hem canta hem bisiklet tasidimcocuguda kaynanam getirdi ewe geldik bu baktik kizin altin kupesinin biri düsmüs
oyle tabi ama yoruldum iyisinide kotusunede alsam boyle oluyor gozum gibi baksmda bakmasamda elimden cikip gidiyoruzulme gulum vardir bundada bir hayir.