- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.161
bir blok otemizdekiz nasil halada geciyir size kalmaya ni geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir blok otemizdekiz nasil halada geciyir size kalmaya ni geliyor
ha alt ust ha komsu bisey degismiyor demi :/bir blok otemizde![]()
Ee yaniha alt ust ha komsu bisey degismiyor demi :/
biz carsidayiz belki kupeyi buluruz diye geldik bulamadik kuyumcudan kuoe aldik 5 tl yeEe yani
ayy bende uzuldum valla kizinin kupesine almislardir coktan canim birakirlar mi onubiz carsidayiz belki kupeyi buluruz diye geldik bulamadik kuyumcudan kuoe aldik 5 tl ye
birkamzlar bulamdikayy bende uzuldum valla kizinin kupesine almislardir coktan canim birakirlar mi onu
birakmazlae tabi oyle kisiler yokki funyadabirkamzlar bulamdik![]()
bidaha almam artik altin faln getci kaynis almistibirakmazlae tabi oyle kisiler yokki funyada
kac yasinda kizin biraz buyusun oyle al ben kucukken cok kaybetmksim. korumayi bilmiyorkibidaha almam artik altin faln getci kaynis almisti
ins. buyudugunide goruruz :)kac yasinda kizin biraz buyusun oyle al ben kucukken cok kaybetmksim. korumayi bilmiyorki
insallah canim babannesi yine alir belki saka tabi can8 sagolsunins. buyudugunide goruruz :)
alcam diyo zaten alirsa taktirmam sus gibi saklicaminsallah canim babannesi yine alir belki saka tabi can8 sagolsun
ohh ne guzel.iste alsin babanneye bak beealcam diyo zaten alirsa taktirmam sus gibi saklicam![]()
Allah razi olsun besiginu falan hep o aldi kendi ailemin durumu cok iyi olmayinca babaannesi aliyor iste :)ohh ne guzel.iste alsin babanneye bak bee
bizimkide igne almamistir. Obur torunlarina alir ama almasini birak kucagina alip sevmez bileAllah razi olsun besiginu falan hep o aldi kendi ailemin durumu cok iyi olmayinca babaannesi aliyor iste :)
canim seni mi sewmiyir kaynisin yoksa cocuklari arasinda ayrim yapiyrbizimkide igne almamistir. Obur torunlarina alir ama almasini birak kucagina alip sevmez bile
benide sevmez ayrimda yapar. aman benimde cokta tinimdaydi benim sevgim yeter cocuklarimacanim seni mi sewmiyir kaynisin yoksa cocuklari arasinda ayrim yapiyr
canim yeter tabi senn sewgin ama boyle haksizlik yaptilar mi ben senirden deliriyim ya :/benide sevmez ayrimda yapar. aman benimde cokta tinimdaydi benim sevgim yeter cocuklarima
yapsin hic onemi yok gak sahibi degiller hic biri benim annem babam daha cok seviyor onlardan kp sever biter benimkiler icin kv numaradan bile sevemiyor biliyorum sevmedigini cunkucanim yeter tabi senn sewgin ama boyle haksizlik yaptilar mi ben senirden deliriyim ya :/
canim ailende swnin yasadigin sehurde mi oturuyor bisey oldu mu yardimci olan buri var miyapsin hic onemi yok gak sahibi degiller hic biri benim annem babam daha cok seviyor onlardan kp sever biter benimkiler icin kv numaradan bile sevemiyor biliyorum sevmedigini cunku