- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.221
Biz tanışıyoruz dua topiğinden ya bilmiyo musun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk iyiyim nollsun erken ıyıcam sanırım uyku bastıhos gelduuun kizzz naber neler ediyorsun :* ❤❤
he dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyleBiz tanışıyoruz dua topiğinden ya bilmiyo musun :))
Olabilir benim için de mahsuru yok :)Olsun yine tanışırız :)))
beyaz cay ictik oturuyozHoş bulduk iyiyim nollsun erken ıyıcam sanırım uyku bastı
Bazen pert oluyorum
Sen neler yapıosun![]()
Tahmin ettim duaların üstünü tamamlarım dediğinde :)) ama direkt söylemedi maşallah diyorumhe dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyle![]()
Afiyet olsun biz de meyve yedikbeyaz cay ictik oturuyoz![]()
he dogru yaa kendisi aeamizda kalsin hafizdir ne derdin varsa ne yardima ihtiyacin varsa yardimcin olur Allh in izniyle![]()
EstagfirullahOlabilir benim için de mahsuru yok :)
Estagfirullah![]()
aynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankimTahmin ettim duaların üstünü tamamlarım dediğinde :)) ama direkt söylemedi maşallah diyorum
ay utanirmis daaaaa ❤❤Estagfirullah![]()
Ne mutlu sizeaynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankim
aleykum selam evet caniiiiim nabersin ya gorusemedikOoooo zmssss topiğin mi vardııı.
Ohalde
Selammm olsunnnn
aynen masaAllah ^^ cok iyidir ya benim kankim
Ooooo zmssss topiğin mi vardııı.
Ohalde
Selammm olsunnnn
Ne mutlu size![]()
Daha iyim canım öksürükler en aza indirgendi :))aleykum selam evet caniiiiim nabersin ya gorusemedik![]()
Kim hortlattı :)) ben genellkle geyikteyımdır ama ilk defa denk geldimBen bilmiyordum topigine olduğunu :))
Sizler de dünya iyisiniz kızlar Allah razı olsun hepinizden![]()
İyi geceler canım ben de çok yoruldum bugün yatıcam birazdanKızlar ben uyucam sanırım iyi geceler pert oldum![]()